USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельcькі бібліотеки – найбагатші в області

30 Вересня 2009 15:56
У нинішньому, 2009 році бібліотечний фонд Ковельської районної централізованої бібліотечної системи поповнився майже 6 тисячами примірників книг на суму близько 108 тисяч гривень. Цей показник є найвищим серед книгозбірень області, – 30 вересня повідомляють «Волинські Новини».
З державного бюджету на придбання літератури для книгозбірень на Ковельщині використано 37 тисяч гривень. В основному поповнення бібліотечних фондів відбулося за державною програмою «Українська книга» і програмою економічної підтримки засобів масової інформації та книговидавничої справи.
Певне надходження книг мало місце також за рахунок благодійників, які поділилися джерелом знань безкоштовно. Про це напередодні свого професійного свята розповіла міськрайонній газеті «Вісті Ковельщини» директор районної централізованої бібліотечної системи Галина Божик.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus