USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельщину цьогоріч грітиме «Калвіс»

20 Жовтня 2008 15:58
Голова Ковельської районної державної адміністрації Валентин Скуба провів оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, начальниками управлінь, відділів, – повідомляють 20 жовтня «Волинські Новини».
За інформацією Ковельської РДА, про початок опалювального сезону 2008-2009 років доповів начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Анатолій Зінчук.
У процесі підготовки бюджетних закладів до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 років виконано значний обсяг робіт. Зокрема, в закладах освіти, охорони здоров’я, культури, після закінчення опалювального сезону 2007-2008 років, проведено поточні ремонти котелень та топочних, усунено технічні неполадки, виявлені  протягом опалювального сезону.
Вчасно проведені розрахунки за спожитий природній газ та електроенергію бюджетними установами району. У рамках підготовки до опалювального сезону проведена заготівля палива для бюджетних установ. Станом на 15 жовтня 2008 року на опалювальний період 2008-2009 років забезпеченість паливом складає: вугілля – 100%; торфобрикет – 92%; дрова – 85%.
У рамках програми енергозбереження Ковельського району виконаний значний обсяг робіт по реконструкції котелень, з заміною застарілих тепло агрегатів на сучасні котли газогенераторного типу фірми «Калвіс». Опалювальний сезон в установах охорони здоров’я району розпочався вчасно. Вони забезпечені паливом на 100 %.
Основний акцент на  оперативній нараді зроблено на питаннях роботи агропромислового комплексу району, виконання бюджету усіх рівнів, освоєння коштів державної субвенції, погашення заборгованості, завершення робіт по реконструкції Любитівської ЗОШ, роботи зі зверненнями громадян, тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus