USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельська виховна колонія забезпечуватиме порядок у місті?

27 Лютого 2009 17:30
Із пропозиціями про співпрацю до керівників комунальних служб міста звернувся начальник виховної колонії Олександр Герасимчук. Про це 27 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Підприємство установи не обминули нинішні проблеми із замовленнями та реалізацією продукції. За словами керівника, у цій непростій ситуації виробництво все-таки тримається «на плаву» і є можливість реалізувати вироби за доступними цінами.
Крім того, Олександр Герасимчук сказав, що установа готова надавати послуги з ремонту, будівництва, благоустрою міста.
Як інформує сайт Ковельської РДА, заступник міського голови Володимир Бойко висловив думку, що запропоновані умови варті уваги, потрібно підтримати виховну установу, в якій знаходяться діти.
Керівники житлово-комунальних піпприємств зголосилися укласти угоди на прибирання вулиць, стіттєзвалищ, а водоканалу – на виконання певних ремонтно-будівельних робіт. Комунальників зацікавила й продукція підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus