USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельські газовики залишили багатоповерхівку без газу

14 Вересня 2017 14:09
Десятки родин, які проживають у багатоквартирному будинку в Ковелі, вже декілька днів – без газу.

Багатоповерхівку, що налічує 144 квартири, працівники Ковельської філії ВАТ «Волиньгаз» відключили від газопостачання ще 12 вересня близько 13 години.

Газівники, які хотіли встановити встановити загальнобудинковий газовий лічильник наштовхнулися на протест місцевих мешканців. Люди заявили, що вони згодні на встановлення загальнобудинкового приладу для обліку газу лише після встановлення поквартирних індивідуальних лічильників.

Так і не відновивши газопостачання, ковельські газівники поїхали геть.

Обурені мешканці будинку звернулися із письмовими заявами до міської влади, Ковельської місцевої прокуратури, у Ковельський відділ поліції та безпосередньо до самого керівника Ковельської філії ВАТ «Волиньгаз» Сергія Рибачка.


У будинок, де проживають десятки сімей із дітьми та пенсіонери, досі не подали газ. Люди нарікають, що через відсутність блакитного палива вже третю добу не можуть приготувати собі їсти.

На усі скарги обуреним мешканцям відповіли, що газопостачання буде відновлене лише після встановлення загальнобудинкового лічильника.

Ковельчани скаржаться, що стали заручниками газового монополіста. Та додають, якщо негайно не вирішать їх питання, то вони готові вийти на протест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus