USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Ковельські ковзанки – для екстремалів та камікадзе? ФОТО

14 Січня 2009 18:45
Ковельська міська влада поширила радісну для школярів звістку про те, що з початком зимових канікул у них з’явилась можливість позмагатись у майстерності на ковзанах. Щоправда, вигляд катків, залитих за вказівкою мерії, оптимізму не додає, – інформують «Волинські Новини».
Як повідомляли «ВН» з посиланням на Ковельський міськвиконком, за сприяння місцевої влади у мікрорайонах міста облаштовано шість льодових катків на дворових територіях вулиць Незалежності, Смірнова, Мічуріна, Міцкевича, 40 років Перемоги, Заводській.
Однак, виявляється, ковельські катки далеко не в найкращому стані. Найбільше води комунальники вилили на дитячому майданчику на вулиці Міцкевича. Натомість на вулиці Мічуріна на найбільший (за територією) майданчик, напевно, не вистачило води.
«Дворову територію» на вулиці Незалежності, що неподалік «Білого» будинку, схоже, залити просто забули, – інформує «Ковельська правда».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Валерій Показати IP 14 Січня 2009 19:17
Каток в українській мові - це спортивний термін. Все інше - ковзанки. Але тому, що я бачу на фото є прекрасні діалектні назви, наприклад, совгалка, скобзалка або ховзениця (знайшов у Бориса Грінченка в "Словарі української мови"). Всі ці слова більше підходять, здається.
НеЛучанка Показати IP 16 Січня 2009 16:38
Найкращу ковзанку цієї зими у Ковелі зробила природа.На водосховищі суцільний лід.Супер!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus