USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Ковельським спортсменам подарували 4 мотоцикли. ФОТО

18 Жовтня 2012 17:49
Ковельські мотогонщики стали переможцями Кубка України з мотокросу. Змагання відбулися серед клубів західного регіону.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міськради.

У Ковелі під патронатом міського голови Олега Кіндера відбулися командні змагання Кубка України з мотокросу (VІ етап) клубів західного регіону. Участь у турнірі взяли 68 спортсменів із 6 команд.



Привітати мотогонщиків прийшли секретар міської ради Михайло Гетьман та президент обласної федерації мотоспорту Юрій Савчук. Гості побажали спортсменам нових перемог та незабутніх вражень.



Ковельчани продемонстрували хорошу техніку і високу спортивну майстерність і у цих видовищних змаганнях вибороли перемогу, набравши 236 очок. Друге місце – у спортсменів з міста Берегове (216 очок), третє – у команди з Підволочійська (206 очок).

По закінченню чемпіонату з мотокросу відбувся заїзд пам’яті мотогонщика Миколи Клімашевського. Тут фортуна усміхнулася кандидату у майстри спорту Дмитру Куршину.



Переможців і призерів змагань нагородили медалями, кубками та грамотами, а ковельчани отримали в подарунок 4 мотоцикли від меценатів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus