USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ковельський міськвиконком песимістично ставиться до перспектив міста у цьому році?

12 Лютого 2009 18:31
Міськвиконком Ковельської міськради вніс свої пропозиції щодо програми соціально-економічного розвитку міста на 2009 рік. Про це 12 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
За словами начальника відділу економічного розвитку та зовнішніх економічних зв’язків Ковельської міськради Оксани Дорошук, у 2009-му планується, що показники обсягів промислового виробництва становитимуть 90% від минулорічних цифр.
Зростання середньої зарплатні передбачається на 16% і вона може становити 1789 гривень. За словами пані Дорошук, планується, що обсяги реалізації промислової продукції у 2009-му зростуть на 10%, порівняно із 2008-м. Чиновниця це пояснює можливим впливом інфляції. Також очікується збільшення обсягів роздрібного товарообігу.
Проте плановані показники щодо зарплатні і росту обсягів реалізації продукції промисловості членам виконкому видалися сумнівними з огляду на економічну кризу.  За їхніми словами, варто хоча б утримати ці показники на рівні минулого року.
Секретар Ковельської міськради Василь Шворак запропонував внести будівництво поліклініки, стадіону до пріоритетів на 2009 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus