USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Ковельський район має власний бюджет на 2009 рік

16 Січня 2009 19:31
На сесії Ковельської райради 16 січня ухвалили районний бюджет на 2009 рік. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Згідно з проектом основино фінансового документа держави, передбачалося 82 мільйони 263 тисячі гривень, із яких 48 мільйонів 455 тисяч гривень становитиме дотація на вирівнювання. Видатки передбачаються у сумі 82 мільйони 240 тисяч гривень.
Депутат Анатолій Корнійчук (ВО «Батьківщина» – БЮТ) поцікавився у начальника фінуправління Ковельської РДА Тетяни Марчук, чому оборотно-касова готівка передбачена в розмірі 500 тисяч гривень. На думку «тимошенківця», варто повернутися до минулорічного показника 60 тисяч гривень.
Пані Марчук зазначила, що пропонована сума пов’язана з антикризовими заходами. Оборотно-касова готівка призначена для того, щоб вчасно фінансувати касові розриви, тобто, як пояснила чиновниця, передбачається, що дотація вирівнювання із держбюджету не буде йти вчасно.
Відповідно,  щоб не було заборгованості з виплатою зарплат бюджетникам, оплатою енергоносіїв тощо, і збільшено цей показник. Депутати з цим погодилися.
Також на пропозицію обранців громади Ковельщини, зменшено на половину (на 15 тисяч гривень) фінансування різноманітних святкових заходів. Натомість ті кошти «перекинули» на фонд допомоги депутатів райради малозабезпеченим громадянам району.
Більше суттєвих зауважень до бюджету не було і його прийняли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus