USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кожен десятий мобілізований на Волині - доброволець

6 Квітня 2015 09:42
До завершення підходить четверта хвиля мобілізаційного розгортання, водночас військкомати готуються до п’ятої черги.

Про це під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика повідомив тимчасово виконувач обов’язків військового комісара Волинської області Роман Кулик. З його слів, під час 4 хвилі мобілізації на Волині було завдання мобілізувати майже 2 тисячі військовозобов’язаних, в тому числі 141 офіцер, а також 63 одиниці техніки. Наразі завдання виконали на 82%, призвано 80% офіцерів і 37 одиниць техніки (59%). Мобілізували 317 добровольців, з них 99 офіцерів, у військові частини вже спрямували 179 військових, з них 17 офіцерів.

Таким чином, добровольцем є кожен десятий мобілізований на Волині. Техніку планують спрямовувати у 14-ту ОМБ. Підсумки 4 хвилі мобілізації планують підвести протягом місяця.

Вже з 4 квітня стартували підготовчі заходи щодо п’ятої хвилі мобілізаційного розгортання. Так, сьогодні та завтра отримають завдання в оперативного командування «Захід», 8-9 квітня розподілять його між районними військкоматами.

З 10 до 21 квітня триватиме оповіщення військовозобов’язаних та засідання військово-медичних комісій. Розподіл та бойове злагодження мобілізовані проходитимуть у червні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus