USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

Крав усе, що погано лежало: волинянин вдесяте постав перед судом

29 Листопада 2023 16:38
За підтримання публічного обвинувачення прокурорів Ковельської окружної прокуратури суд визнав 37-річного жителя Ковеля винним у вчиненні в умовах воєнного стану крадіжок та викрадень офіційних документів.

Про це повідомляє Волинська обласна прокуратура.

Чоловік, будучи вже дев'ять разів судимим до того, не став на шлях виправлення та скоїв нові злочини. Упродовж травня-липня 2023 року він двічі викрадав чужі банківські картки та розраховувався ними за товари. Окрім того, вчинив ще п'ять крадіжок у Ковелі.

Зловмисник крав усе, що залишалося без нагляду господарів: велосипед з-під житлового будинку, ноутбук з магазину, мобільний телефон у працівника локомотивного депо, товар на ринку, чоловічу сумку з салону автомобіля.

Читати ще: Украв коня та втік верхи на ньому: на Волині спіймали злодія-рецидивіста

Суд призначив йому покарання у вигляді п’яти років та двох місяців позбавлення волі.

Окрім того, що на розгляді у суді перебуває ще два обвинувальні акти стосовно цього чоловіка про вчинення інших злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus