USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 42.70 43.00
  • PLN 9.76 9.92

Крав метал, щоб вистачило на квиток до Києва

25 Травня 2012 15:53
Протягом місяця чоловік знеструмлював одне із сіл Волині, викрадаючи алюмінієві дроти з ліній електропередач. Каже, що таким чином хотів назбирати на квиток до столиці, де планував знайти роботу.
Про це повідомляє СЗГ УМВС Волині.
Як повідомив виконуючий обов’язків начальника Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області Микола Карпук, крадіжки злодій скоював поблизу водонапірної башти. Тож правоохоронці влаштували засідку – і результат не забарився.
На гарячому міліціонери затримали 47-річного мешканця сусіднього села, який намагався викрасти з лінії електропередач 140 метрів алюмінієвого дроту.
До крадіжки зловмисник серйозно готувався, адже мав при собі весь необхідний інструмент: кусачки, сумку тощо. До всього ‒ чоловік за професією – електрик, тож знімати дроти під напругою йому було нескладно. Пізніше з’ясувалося, що у зловмисника раніше були проблеми із законом.
Викрадений дріт чоловік різав на маленькі шматки, які потім здавав у Ковель на скупку кольорових металів. Як повідомив затриманий, крав метал, аби назбирати грошей на квиток у Київ: мовляв, саме в столицю хотів поїхати на заробітки.
Наразі підозрюваний затриманий і вже зізнався у скоєнні шести таких крадіжок. За даним фактом порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Николас Показати IP 25 Травня 2012 16:13
Это было бы смешно, если бы не было так грустно... Еще в мае в Киев билет стоил 40 гривен, сейчас минимум - 150... Откуда человек, работающий на з/п найдет деньги?
Луцк Показати IP 26 Травня 2012 00:45
Сейчас плацкарт 88 гривен. Это вполне доступно, и нормально. Автобусом - около 120.
Батько Показати IP 26 Травня 2012 17:51
Не встигли закон про двомовство прийняти, а всі коментарі вже на тій проклятій мові

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus