USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Країну змінюють люди»: Ігор Палиця привітав управлінців з Днем місцевого самоврядування

7 Грудня 2021 10:31
Україну майбутнього сьогодні будує кожен із нас. Про це мають пам’ятати, в першу чергу, депутати місцевих рад та голови громад, яким люди довірили розвиток свого краю.

Про це у своєму вітанні до Дня місцевого самоврядування зазначив народний депутат, лідер «ЗА Майбутнє» Ігор Палиця.

«У День місцевого самоврядування я хочу побажати кожному бути гідним цієї довіри. Це велика відповідальність і одночасно найвища оцінка, яку може отримати професійний управлінець.

Завдяки реформі децентралізації у вас з’явилося достатньо повноважень та ресурсів, щоб кардинально змінити життя у ваших громадах. Сьогодні ви можете те, про що раніше місцева влада могла тільки мріяти, – нарешті відремонтувати лікарні, школи та дитсадки, побудувати нові дороги, залучати інвестиції та створювати нові робочі місця з гідною зарплатою.

Зі свого боку депутатська група «Партія «ЗА Майбутнє» у Верховній Раді буде й надалі обстоювати інтереси громад на всеукраїнському рівні.

Зокрема за нашою вимогою до держбюджету на 2022 рік були внесені правки, які передбачають виділення мільярдів гривень на регіональний розвиток, зокрема, ремонт і розбудову соціальної, комунальної та медичної інфраструктури. Також ми наполягатимемо на фінансуванні інших важливих програм для розвитку місцевого самоврядування під час перегляду бюджету за підсумками першого кварталу наступного року.

Також працюємо над завершенням реформи децентралізації, зокрема, над необхідними змінами до Конституції та законів України для збільшення повноважень місцевої влади.

Упевнений, що разом ми зможемо покращити життя людей по всій країні. Успіх держави неможливий без розвитку регіонів. А він залежить, у першу чергу, від людей, які там живуть. Країну змінюють люди.

Із Днем місцевого самоврядування!» – йдеться в дописі Ігоря Палиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus