USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Країни Прибалтики відмовляються від російської електрики

18 Грудня 2016 14:28
Країни Балтії ухвалили політичне рішення про відключення від системи BRELL, яка з'єднує Латвію, Литву та Естонію з Білоруссю і Росією, а також рішення про синхронізацію систем електропостачання країн Балтії в європейську мережу.

Про це повідомляє Delfi із посиланням на голову правління АТ "Latvenergo" Аріса Жигурса, передає Укрінформ.

"Відділення країн Балтії від мережі електропостачання країн колишнього СРСР вплине на витрати для споживачів", - сказав Жигурс.

За його словами, з урахуванням обсягів проекту він вплине на витрати для споживачів, а певною мірою, залежить від можливостей залучення європейського фінансування та його розмірів.

Читайте також: Північний потік-2: Швеція заборонила Газпрому складувати труби в порту

Країни Балтії ухвалили рішення відключитися від BRELL до 2025 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
корінний лучанин Показати IP 18 Грудня 2016 22:15
Беруть приклад гідності з україни:краще пахучий,демократичний газ ,ніж смердючий з Росії.Це ще одна перемога европейських цінностей.А люди...а люди бидло-стерплять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus