USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Крістіна Агілера роздаватиме «фаст-фуд» голодуючим

5 Жовтня 2009 19:16
Співачка зніметься в серії роликів на підтримку руху і збору коштів для програми допомоги голодуючим у всьому світі. Про це 5 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Рух World Hunger Relief («Допомога тим, хто голодує у всьому світі» є соціальною ініціативою мережі відомих ресторанів і фаст-фудів, таких як KFC, Pizza Hut і Taco Bell.
У всіх ресторанах, що беруть участь в акції, будуть організовані пункти прийому пожертвувань до фонду World Hunger Relief. Крім того, мережа ресторанів швидкого харчування KFC вирішила підтримати соціальну ініціативу, перетворивши ряд своїх закладів на «Кухні допомоги голодуючим» (World Hunger Relief Kitchens).
Упродовж жовтня деякі ресторани мережі у всьому світі будуть закриті для звичайних відвідувачів – пише ТСН.
«Це неприйнятно, що кожні 6 секунд у світі вмирає з голоду одна дитина, – каже Агілера. – Віддаючи свій голос кампанії World Hunger Relief, я сподіваюся розповісти всім про існування цієї проблеми і дати голодуючим надію на допомогу».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Жовтня 2009 08:35
таки справжня волинська новина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus