USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Кромберг енд Шуберт» збудує новий завод у Турійському районі?

17 Жовтня 2008 12:29
У якому районі Волині розмістять новий завод «Кромберг енд Шуберт» – Турійському чи Камінь-Каширському, – залежить від конкуренції голів районних рад. Про це голові Турійської районної державної адміністрації розповів заступник волинського губернатора Василь Байцим під час його візиту в Турійськ із тим, щоб провести особистий прийом громадян, – 17
 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як зазначив Василь Байцим, раніше завод планували розмістити у Камінь-Каширському районі. Однак селище Луків видалось іноземним інвесторам більш привабливим місцем для побудови нового підприємства. За словами заступника губернатора, «Кромберг енд Шуберт» керується двома критеріями: час і гроші. Стосовно першого пункту, лідером є Турійський район, оскільки будівництво промислового об’єкту тут займе мінімум часу. «Конкуруйте. Місце розташування заводу залежить від того, хто з голів надасть кращі умови», – порадив Василь Байцим.
 
Голова Турійської районної державної адміністрації Василь Мазурик сказав, що наразі робиться все можливе, аби зацікавити інвестора. «У нас більше ста людей є підготовленими. Також ми возили наших майстрів на завод «Кромберг енд Шуберт» до Луцька», – розповів він про підготовку кадрів для роботи на заводі. Пан Мазурик наголосив, що добре усвідомлює необхідність побудови промислового об’єкта, оскільки у районі дуже гостро стоїть питання безробіття.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аноніма Показати IP 13 Листопада 2008 15:54
Шановний пан Мазурик, і навіщо ж так брехати.."наразі робиться все можливе, аби зацікавити інвестора" - абсолютно нічого не робиться, а якщо і робиться то Ви до цього відношення абсолютно ніякого не маєте."У нас більше ста людей є підготовленими" а ви тут до чого,не присвоюйте чужі заслуги своїй "скромній особі". Так що все це брехня, державні службовці, як завжди, палець об палець не вдарять для покращення життя людей, а лише вихваляються перед ЗМІ та присвоюють собі чужі досягнення!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus