USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

КРУ знайшли порушення, про які Клімчук знає «нехороші слова»

11 Листопада 2010 15:04
Декільком бюджетним установам Волині підприємство-підрядник завищило вартість проведення ремонтно-будівельних робіт, намагаючись незаконно стягнути додаткові кошти загальною сумою 264 тисячі гривень.

Про це під час розширеного засідання колегії Волинської ОДА 10 листопада повідомив начальник контрольно-ревізійного управління у Волинській області Анатолій Омельчук.

За його словами, завдяки проведеній ревізії виявилось, що приватне підприємство «Дисконт-плюс» безпричинно завищило вартість робіт у Берестечківському психоневрологічному будинку-інтернаті і Луцькому геріатричному пансіонаті.

«Нами встановлено завищення приватним підприємством «Дисконт-плюс» вартості і обсягів ремонтно-будівельних робіт на суму 264 тисячі гривень. Проведеними в області контрольно-ревізійними заходами виявлялися неодноразові факти завищення вартості ремонтно-будівельних робіт цим підприємством, які виконуються за рахунок бюджетних коштів. Так, у Берестечківському психоневрологічному будинку-інтернаті підрядник завищив вартість ремонтних робіт на 150 тисяч гривень», – розповів Омельчук.

«Хто приймав ці рішення? Хто підписував папери? Хто допускав до тендерів? Прізвища!» – звернувся до Омельчука голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Голова волинського КРУ відповів, що рішення приймали керівники інтернатів та розповів, що за вимогою контрольно-ревізійного управління інтернат в Берестечку вже подав до суду на підрядника. Нині, розповів Омельчук, триває апеляційний процес.

«Суд, апеляція – це казочки для діточок… Це по-іншому називається в прибюджетному бізнесі. Там є такі нехороші слова для цього діла. Дослідіть ці процеси. Треба ставити крапку. Ну, як так красти гроші на стариках?» – говорив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Джек Показати IP 11 Листопада 2010 16:58
а власником Дисконт плюс, є нещодавній кандидат в депутати Луцької міської ради який так хотів бути депутатом що аж купив останній номер божевільної думки перед виборами той де на першій сторінці два посадовці справляли нужду, а ще він зять члена міської виборчої комісії, а ще поддєльнік екс-заступника Шиби-Стемковського, а ще всіх двірників в Луцьку вигнали з роботи щоб його пилесоси розганяли пилюку по місту. ух Ігорьоня.
Технік Показати IP 11 Листопада 2010 19:43
Та це "СТАНДАРТ". Тендер виграє той - хто збудує чи відремонтує приватне житло керівників-замовників. По кожному тендеру -приписок на 30-40, а в окремих цілих 100% приписок. КРУ потрібно терміново оновити кадри-спеціалістів ПЦБ.
Bor Показати IP 11 Листопада 2010 23:20
а діректором Берестечківського будинку-інтернату е така собі "бабуся",щоб прикритися і посидіти до сто років на посаді,зробила цей цирк з судом,та щей подалася до партії "регіонів"...і в депутати не вибрали,ото дае,
Вова Показати IP 13 Листопада 2010 15:04
А за шо пані Приходько машину купила,ще й не яку небуть?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus