USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Закарпатті знайшли дітей, які пішли збирати ягоди і заблукали: в якому вони стані

19 Серпня 2021 09:58
На Закарпатті знайшли чотирьох дітей, які всю ніч провели в лісі. За даними рятувальників, юні мандрівники пішли збирати ягоди і гриби, проте в якийсь момент втратили орієнтир, тому не змогли самостійно вибратися з лісового масиву.

Про це повідомляє ТСН.

«Станом на 09:15 співробітниками ДСНС знайдено заблукалих дітей, транспортовано до населеного пункту та передано представникам поліції», – підкреслили в пресслужбі ДСНС України.

Відзначимо, що четверо дітей пропали 18 липня під час прогулянки по лісі в селищі Порошково Ужгородського району.

Неповнолітніх шукали співробітники Національної поліції, рятувальники, Нацгвардія, волонтери та місцеві мешканці. Крім того, місцевість «прочісували» службові собаки та коптери.
Нагадаємо, 14 серпня в Карпатах під час сходження на Говерлу зникла 6-річна дитина. До пошуків хлопчика максимально задіяли всі служби поліції Івано-Франківщини, працівників ДСНС, військовослужбовців, кінологів із двома службовими собаками. Знайшли його на наступний день, 15 серпня. Він провів у горах 30 годин сам-самісінький без теплого одягу та навіть води.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus