USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Крутелик «наїхав» на екс-партнера по бізнесу

9 Травня 2012 10:38
Борги із колишнього партнера по бізнесу вибивати шляхом банального «наїзду» вирішив молодик у Камінь-Каширському районі. Щоправда, жертва поскаржилася до міліції.

Про це повідомляє СЗГ УМВС Волині.

Відразу дві заяви про скоєний злочин надійшло до чергової частини Камінь-Каширського райвідділку міліції від місцевого мешканця – 46-річного Анатолія.

Чоловік скаржився на дії свого знайомого – 33-річного Юрія. В першій заяві він вказує, що молодик викрав у нього мобільний телефон, а в другій – що вимагає гроші.

Правоохоронці провели перевірку і встановили, що заявник і підозрюваний у минулому були партнерами по бізнесу. Так сталося, що Анатолій, зі слів Юрія, заборгував йому чималу суму грошей. Не знайшовши на винуватця ніяких важелів впливу, Юрій вирішив «наїхати» на нього.

Наразі крутелика відпустили додому. Матеріали знаходяться на розгляді в оперативників Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області.

Крапку в цій історії поставить суд.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
КРУТЕЛИК З КАМЕНЯ Показати IP 9 Травня 2012 15:07
Та які ще в камені "наїзди"? Два бики - торгаші не поділили бабло. А менти тут як тут: от мовляв як ми службу бдим . до речі ,один з ментів там в долі..
ШТУРМБАНФЮРЕР КГБ Показати IP 9 Травня 2012 22:35
ПОВНА ВЕРСІЯ З ЧУДОВИМИ ФОТО ПРИГОД КАНАНОВІЧІВ У ТЕРЕМНО --- http://perec.in.ua/news/11012/ ЧИТАЙТЕ, ДИВІТЬСЯ!))))
Ната Показати IP 10 Травня 2012 12:28
Крутелик встроїв розборки.......вкрав мобільник. Розборки по Кашмарські.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus