USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

«Крим – це мандарин». Російські пранкери розіграли групу нардепів Верховної Ради

29 Квітня 2021 22:35
Російські пранк-журналісти Олексій (Лексус) Столяров в ролі керівника мережі штабів Олексія Навального Леоніда Волкова і Володимир (Вован) Кузнецов в ролі юриста фонду Навального Івана Жданова провели відеоконференцію з депутатами Верховної Ради України.

Відеозапис пранка виклали на Ютуб 29 квітня, пише Страна.

З української сторони мимовільними учасниками розіграшу стали:

депутат Ради Святослав Юраш;

глава партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко;

депутат і глава Міжнародного напрямку партії «Слуга народу» – Вадим Галайчук;

депутат і глава комітету Ради у закордонних справах Олександр Мережко;

депутат і глава делегації України в ПАРЄ Марія Мезенцева;

депутат і глава Меджлісу Мустафа Джемілєв;

депутат і представник Світового конгресу українців, політичний радник Тиміш Мартиненко-Кушлянський.

Пранкери обговорювали з нардепами, що буде з Кримом, якщо до влади в Росії прийде Олексій Навальний.

Корнієнко, напівлежачи в футболці на дивані, зажадав, щоб нова влада в максимально короткий термін прибрала російську адміністрацію з Криму. Джемілєв додав, що потрібно вивести з півострова російські війська.

Пранкери запевнили, що команда Навального буде думати, як реінтегрувати Крим в Україну.
До розмови підключився Мережко і сказав, що Навальний міг би зробити «юридично оформлену» заяву з приводу Криму, після чого поцікавився, чого російська сторона хоче від Києва. На що «Волков» відповів: мовляв, прихильники Навального хотіли б перевести свої офіси в Україну в зв’язку з оголошенням в Росії Фонду боротьби з корупцією екстремістською організацією.

При цьому українці постійно пред’являли співрозмовнику претензії за Крим і образливо пригадували «Волкову» слова Навального: «Крим – це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати?»

Посеред дискусії пранкери запропонував усім разом заспівати український гімн, і учасники відеоконференції дружно затягли його.

Потім Кузнєцов пояснив нову стратегію Навального щодо Криму на прикладі мандарина, яка прийшла на зміну концепції «бутерброда». Він очистив фрукт перед камерою і сказав, що півострів – він для всіх.

«Це тільки для кота, це тільки для їжака, а для вовка – шкірка», – сказав «Волков», ділячи очищений фрукт.

При цьому Юраш не витримав і засміявся, решта ж спостерігали за процесом з напруженими обличчями, очевидно не розуміючи задуму.

Під кінець Вован наїхав на Корнієнко, назвавши його кабаном в брудній футболці, який «дістав телефон з дупи». А «Волков» раптом вибухнув і сказав, що «за**ався вести бесіду, оскільки його сьогодні всі звинувачують». Після цього багато учасників покинули дискусію. Юраш до останнього намагався згладити ситуацію і заявив, що українці своє ставлення до Путіна мимоволі переносять на всіх росіян, звідси і звинувачення на адресу співрозмовника з Росії.

У результаті домовилися, що соратники Навального зроблять якусь заяву щодо Криму.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Lisa Показати IP 29 Квітня 2021 23:03
Ось вам і Китайський ЗУУМ , кому смішно?
Правдоруб Показати IP 29 Квітня 2021 23:08
Дані пранкери працюють під прикриттям ФСБ і будь-якими способами стараються перетворити серйозні теми в цирк, це не від великого розуму а від недорозвинутості.
Українець до Правдоруб Показати IP 30 Квітня 2021 10:02
Пити менше треба, щоб ФСБ всюди не ввижалась. :)
Анонім Показати IP 30 Квітня 2021 07:52
Не варто пранкувати на серйозні теми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus