USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Кримчани просять не піддаватися на провокації Росії

28 Лютого 2014 08:17
Українці Криму оприлюднили звернення до нового Кабміну та ЄС. У ньому міститься прохання вжити заходів для врегулювання кризи на півострові та заклик європейських країн вплинути на Росії через сепаратитстські настрої у Криму.

Українці закликають світову спільноту, народ України і новий уряд не допустити початку громадської війни, а також потурбуватися про стабільність, мир та безпеку на півострові, - пише ТСН.

У заяві українці просять не піддаватися на провокації із Боку Росії, котра пообіцяла швидко вирішити питання приєднання Криму до РФ, якщо люди, котрі проживають у Криму, матимуть таке бажання.

Українці Криму нагадали, що Великобританія, США, Франція і Китай, згідно із Будапештським меморандумом, мають запобігти втручанню Росії у внутрішні справи України. Також про це мають потурбуватися ОНН, ОБСЄ, ЄС і Рада Європи.

У тексті звернення йдеться про те, що ситуація, яка склалася на півострові, - це міжнаціональний конфлікт, який може спровокувати збройні зіткнення між військовими РФ і України.

Також йдеться про погрози учасникам акцій протесту, котрі виступали проти режиму Януковича. Під заявою українців Криму поставили підпис лідер громадської організації Кримський центр ділового та культурного співробітництва "Український дім " Андрій Щекун і архієпископ Сімферопольський і Кримський Української православної церкви Київського патріархату Климент (в миру - Павло Кущ).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Крымчанин Показати IP 28 Лютого 2014 08:34
русофобы! будьте так любезны, опубликуйте список этих "крымчан", ну ФИО, кроме старых уродцев фомушкина, савчука, пилунского и еще десятка уродов...
і до Крымчанин Показати IP 28 Лютого 2014 08:41
а не пішовби ти на *уй?!
Справедливый Показати IP 28 Лютого 2014 08:45
Это инфа явно заказная..живу в Симферополе и ничего подобного.
ок Показати IP 28 Лютого 2014 08:49
Може хоч Росія поставить цих биків-революціонерів на місце.Як майдаунам то можна захоплювати і ходити з калашами по вулицях а тут терористи.Правильно хай душать бандерівців.
---- Показати IP 28 Лютого 2014 08:50
А при чём здесь русофобия, если есть документ по которому Украине гарантировали целостность и невмешательство. Крымчанин подумай о будущем..русские которые помогали Абхазии стать независимой, сейчас люди второго сорта(ну, которые остались, а осталось их там очеень мало)Крым-не русский.. Крым-татарский...Помни об этом, когда спишь ночью..спокойных и сладких снов у тебя не будет..
А Показати IP 28 Лютого 2014 09:09
У Криму живе моя сім"я 7 чоловік а мене доля закинула 5 років тому в Луцьк.Моя сім"я вся з Волині і живуть вКриму 15 років але ми хочемо в Росію.Ця заява я переконаний це заява 2 людей.Українці Криму ніколи не будуть жити з бандерівцями.Крим то не Київ.
маха до А Показати IP 28 Лютого 2014 10:32
то чому ви не їдете туди. може ви так само заважаєте татарам в криму.
Андрій76 до А Показати IP 28 Лютого 2014 11:53
Да что вы говорите?..Поясніть мені будь-ласка таку"дивну"ситуацію. Крим зараз поділився на два табори: українці Криму ( з вашої точки зору-бандерівці) стоять разом з татарами з одного боку, а росіяни з іншого. А ви до якої групи належите шановний?..До циганів,євреїв чи ще до когось?..
От до А Показати IP 28 Лютого 2014 11:56
от ти мудак, ти хочеш в росію - а живеш в Україні, ти не хочеш жити на Волині в тому числі з бандерівцями,- і все рівно живеш на Волині і з бандерівцями (олень -пора за стільки часу вивчити - на Волині фактично бандерівців не має).
V Показати IP 28 Лютого 2014 10:01
М-дя, скільки ж г...вна сплило. "Бики-революціонери, бандери, майдануті" - не соромно, не гріх, за який прийдеться відповідати? не боїшся, що сльози матерів, які втратили своїх дітей на майдані віділльются? Не доходить до мізків, які жиром запливли, що не за те ЄС боролись і гинули, і мітинг на майдані спочатку дійсно був мирним, влада застосувала силу, що й стало останньою краплею, що переповнило чашу двадцятилітнього терпіння. А те що зараз в Криму - злочин з самого початку, крім всіх інших аспектів - посягання на територіальну цілісниість країни. Росія тобі порядок наведе? Гидко, що таке як ти живе тут, можливло десь зовсім поряд. А Крим хоче в Россію? то для початку без української прісної води.
вік Показати IP 28 Лютого 2014 10:25
Ці бандери хай і молоді знали на що йшли вони як смертники .так що хай спочивають ще й їх згодом будуть плюдрувати могили як це роблять з іншими пам"ятниками.Слава Росії
Zrbq до вік Показати IP 28 Лютого 2014 12:57
вони 17, 19, 20 річні знали на що йшли? Сумніваюсь, точно знали проти чого йшли і за що, а те що все може обірватись в одну мить і тебе вже не буде ніколи, в такому віці ще немає усвідомлення, це природно. Так, як, принаймні, в половини України не було усвідомлення, що в 21 сторіччі в країні, що знаходиться в центрі Європі, панує кривава диктатура, попри всі наші життеві колізіїї не усвідомлювали цього до кінця. Огидно читати такі коментарі, саме живеш, як тварина, аби нажертись та в тепле і зручне стійло, то не плюндруй хоч тих, що мають людську гідність. І до чого тут Бандера і ці хлопці, які загинули? затрахали вже своїми дебільними стереотипами.
вік до Zrbq Показати IP 28 Лютого 2014 16:25
Та ну вони з дитинства виховували у так званих нацоналістичних таборах і їздили на "змагання"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus