USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кримчани просять волинян і всіх українців молитися за мир і спокій

4 Березня 2014 15:26
Кримські християни за допомогою SMS-повідомлень передають прохання українцям підтримати їх молитвою за збереження миру і спокою.

Про це розповів Інформаційному агентству Волинські Новини правозахисник Волині Олександр Гаврук, який отримав таке повідомлення від братів по вірі.

«Прохання населення Криму – щоб усі українці, небайдужі до того, що сталося в Криму, молилися за мир і спокій в Криму і в Україні», - йшлося у повідомленні.

Нагадаємо, вчора була поширена інформація, що цієї ночі мають штурмувати українські частини. В понеділок міністерство оборони України повідомило, що російська сторона поставила українським частинам в Криму ультиматум, згідно з яким вони повинні здатися, або вранці у вівторок почнеться штурм частин.

«У всіх церквах України – православних, греко-католицьких, римо-католицьких, церквах християн-баптистів, п’ятидесятників, церквах адвентистів 7-го дня та інших – сьогодні молиися за збереження миру на півострові. Я сам з сім’єю був присутній на такій службі цієї ночі», - розповів Олександр Гаврук.

«Підтримаємо молитвою кримчан, щоб Бог допоміг зберегти мир і спокій, щоб у такий нелегкий час Бог дав мудрості Олександру Турчинову приймати мудрі рішення», - додав волинянин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
44444 Показати IP 4 Березня 2014 16:00
помолімося всі разом нашому Всевишньому , Творцю неба та землі - хай молитви наші будуть щири і почуті Всевишнім.
Анонім Показати IP 4 Березня 2014 16:47
Не придумывайте в Крыму все спокойно!!! Не врите народу!!
Ми Показати IP 4 Березня 2014 17:23
Путин: Россия не собирается присоединять Крым (ВИДЕО) Дивиться та слухайте уважно
Корінний лучанин до Ми Показати IP 4 Березня 2014 19:12
А ПРОВОКАЦІЇ ТА КОНФЛІКТИ ХТО РОБИВ, НЕ ПУТІН? Кому він лекції читає! Хай забирає на фіг свій ЧФ, він Україні там не потрібен, скільки можна спекулювати на цьому. По всій Росії запускають брехню, що росіян в Україні притісняють за мову, що у нас націоналісти , фашисти розвелись і т.інш. Російськомовний росіянин з України, якщо приїжджає в Росію у всеодно для них є хохлом( а, хохлы приехали, ну как бе(а)ндеровцев у вас много говорят?). Кримчани нехай собі розмовляють на якій хочуть мові, ніхто в Україні ніякої заборони мовної не вводить. Росія ще живе стереотипами СРСР, не може і хоче втрачати своїх імперських амбіцій. Росія не може зрозуміти, що УКРАЇНА вже не та, і українці такого приниження терпіти НЕ БУДУТЬ!!!
Анонім до Корінний лучанин Показати IP 4 Березня 2014 21:58
ну ну.... тіко ти мені скажи грамотєй.... чого такий гордий народ як ти пишеш українці до Росії та Білорусії іздять на заробітки.....щось то я не бачила жодного імперського амбіціоза .... який би працював на хохлів... Може в них не так все погано як тобі малює наш укр. канал на ТВ????
Корінний лучанин Показати IP 4 Березня 2014 23:32
Не треба пересмикувати питання. Трудова міграція є скрізь у світі. Якщо їздять на заробітки то що у цім поганого. Якщо питання працевлаштування за кордоном в Росії, Білорусі чи ще десь врегульовано трудовими угодами і платяться податки, то які можуть бути претензії. А саме такий законний підхід зараз ПРЕВАЛЮЄ, а все що поза цим - то ризики на які наражає трудовий мігрант. ДО РЕЧІ, я не сиджу на каналі ТВ і не кнопкодав на клаві, В мене робочі звязки з людьми в Білорусі, Росії і т.д. і інфу із пальця не висмокчую як отут на сайті вичитую

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus