USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Кримська влада готова до «визвольного походу» на Одесу, - ЗМІ

24 Березня 2014 12:25
Ніким не визнана нинішня кримська влада заявляє, що вже готова хоч сьогодні до «визвольного походу» на Одесу. Про це повідомляє Інформаційно-аналітичний центр «Перевесло».

Згідно з повідомленням, кримський віце-прем’єр Рустам Теміргалієв заявляє, що коли Україна почне військове вторгнення в Крим, то будуть задіяні так звані сили народної самооборони, які відмінно озброєні й готові дати відсіч. Більше того, Теміргалієв сказав, що у Криму досить сил, щоб «визволити від незаконної влади Одеську, Херсонську і Миколаївську області й захистити там російськомовне населення».

За його слів, народній самообороні Криму дісталася зброя й бронетехніка від українських військових частин, які були розформовані, а ті, що залишилися, будуть роззброєні найближчим часом.

Як пише автор статті Сергій Горицвіт, анексію Криму Путін почав під приводом захисту росіян, а тепер, вочевидь, ця ж тактика буде застосована відносно південно-східних регіонів України.

Сценарії вторгнення вглиб України розробляються спецслужбами Росії і щедро фінансуються Кремлем. Як це виглядає в Одесі, розповіла у своєму публічному зверненні до керівників держави активістка одеського Євромайдану Олена Балаба: «Одеса залишається єдиним містом в Україні, де офіційно існує Антимайдан. Він стоїть наметовим містечком на найбільшій площі — Куликовому полі, димить багаттями, світить колорадськими стрічками і триколорами. Там українофоби обзивають нас «фашистами» і «бандерівцями», а міліція цьому потворствує. Іде відкрита підготовка кримського сценарію, коли слідом за «референдумом», якого домагаються антимайданівці, Одесу окупують «зелені чоловічки». Тоді вже мирного сценарію не вийде».

Москва заявляє, що захищатиме усіх росіян, які проживають поза межами Російської Федерації:

На карті позначені регіони, де проживають:
- росіяни етнічного походження;
- російськомовні громадяни;
- власники російських паспортів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Нах Показати IP 24 Березня 2014 12:33
На берлин! На вашингстонский обком!
ййй Показати IP 24 Березня 2014 12:35
Думаєте вас будуть з сіллю і хлібом зустрічати?
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 12:36
Нехай відразу на майдан йдуть, покришки з собою)) що то казки вже набридли ...))
s Показати IP 24 Березня 2014 12:39
Я завжди, що якшо Україну захоплять так само як і Крим і при цьому не дивитись нашого ТВ і не читати газет, то єдиною різницею будуть "ввічливі люди" в центра міста, і взнати про це можна буде лише коли офіційною валютою введуть рубль)
!!!!!!!!!! Показати IP 24 Березня 2014 12:42
Да хватит пугать всех!!!! Перестаньте делить страну на кацапов и бандерлогов и все будет нормально.
Яя до !!!!!!!!!! Показати IP 24 Березня 2014 12:47
Дядьку ви правий
!!!!!!!!!!! до Яя Показати IP 24 Березня 2014 12:49
я тітка)
Oksana до !!!!!!!!!! Показати IP 24 Березня 2014 12:48
A kolu wze ce ,,normalno,, byde ???
!!!!!!!!!! до Oksana Показати IP 24 Березня 2014 12:51
А я звідки знаю? Напевно тоді, коли нашу країну залишать в спокої УСІ іноземні держави з обох боків і перестануть налаштовувати одних проти інших.
Гость до !!!!!!!!!! Показати IP 28 Березня 2014 01:36
Поддерживаю. На самом деле никакого раздела нет. Все это делают политики, которые не хотят утратить власть чтобы дальше неистово грабить государство и народ, потому иони ищут зацепки, делят, хотят федативного устройства (одно у нас было или есть - даже как-то больно говрить что было - это Крым и мы видим в какое русло напрвлены были полномочия Крыма.) И хочу сказать насчет бандерлогов - хватит вешать эти ярлыки, противно слушать, если кто-то и почитает память Бандеры - так это сугубо лично, никто никого в любом уголке страны хоть на Западе, хоть на Востоке это делать не заставляет. И меня тоже. И давайте с этим заканчивать. Слава єдиній, незалежній Україні, бо в нас іншої нема.
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 13:14
хай зайдуть на Волинь і наведуть порядок
Веди Показати IP 24 Березня 2014 13:29
Веди, Буденый нас смелее в бой!
Помнят псы- атаманы Показати IP 24 Березня 2014 13:32
Были сборы недолги, От Кубани до Волги Мы коней поднимали в поход. Среди зноя и пыли Мы с Будённым ходили На рысях на большие дела. По курганам горбатым, По речным перекатам Наша громкая слава прошла. На Дону и в Замостье Тлеют белые кости, Над костями шумят ветерки. Помнят псы-атаманы, Помнят польские паны Конармейские наши клинки. Если в край наш спокойный Хлынут новые войны Проливным пулемётным дождём, - По дорогам знакомым За любимым наркомом Мы коней боевых поведём!
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 14:09
Кому то що то не подобатися а минуле своє забувати не можна, і пам'ятники зносити! Горе тому хто минуле забуде не буде в того будующего!
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 14:31
Чого ж ніким не визнана влада Криму?Кримчани її визнають а от київську-ні.І східняки кримчан підтримують.Хай приходять росіяни і наводять лад серед майданутих отморозків
Анонім Показати IP 24 Березня 2014 15:18
Як у Криму було, хлопці стояли тихенько але так серйозно! Нікого не чіпали стежили за порядком, і народ спокійний був знали що ніхто ні кого вже не чіпатиме!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus