USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кримський ультрас одружився з лучанкою і пішов у полк «Азов»

17 Вересня 2015 08:15
«Кузя» – боєць полку «Азов». Родом з Криму, проте одружився на лучанці та нині живе у Луцьку. Про це повідомляє Громадське.Волинь.

«Я народився та виріс в Криму, в місті Сімферополь. Був активним учасником руху ультрасів в Сімферополі. У звязку з початком подій на Майдані, ми почали організовувати свою діяльність там. Там був перекритий виїзд. Нас не випускали за межі Криму. Потім почалась анексія Криму. Нас почали вишукувати та переслідувати. Коли почались події на Донбасі та в Одесі, ми вирішили покинути Крим. Я переїхав до Києва. Потім вступив до полку «Азов», – розповідає боєць.

«Під час однієї з ротацій я приїхав до Києва. Там мене залишили старшиною на мобілізаційному центрі. І саме там познайомився зі своєю прекрасною дружиною Вікторією. Вона з Луцька», – каже хлопець.

«Кузя», зазначає, що Луцьк йому подобається. Тут спокійно і люди приємні.

«Говорили, що тут бандерівці, які притісняють російськомовних та ненавидять кримчан. Можу з цим дуже посперечатися», – сміється боєць.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus