USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Криптогігант Binance продає бізнес і повністю йде з Росії

28 Вересня 2023 06:18
Найбільша криптобіржа світу Binance оголосила, що уклала угоду про продаж усього свого російського бізнесу компанії CommEX.

Про це йдеться у заяві крипто біржі, пише ЕП.

«З метою забезпечення планомірного переходу наявних користувачів на іншу платформу процес відключення триватиме до одного року. Усі активи поточних російських користувачів у безпеці та надійно захищені», – йдеться в повідомленні.

«Дивлячись у майбутнє, ми визнаємо, що робота в Росії несумісна зі стратегією Binance щодо дотримання вимог», – заявив директор з дотримання нормативних вимог біржі Ной Перлман.

«Під час організованої та послідовної міграції користувачів Binance спільно з CommEX вживуть усіх необхідних заходів для інформування користувачів про процедуру перенесення їхніх активів на платформу CommEX. Нові користувачі, які пройшли процедуру верифікації персональних даних, будуть частково перенаправлені на платформу CommEX», – пояснили в біржі.

Читати ще: Понад 80 російських олігархів забезпечують армію Росії, – ЗМІ

Зазначено, що протягом наступних кількох місяців Binance закриє біржові сервіси та інші бізнес-напрямки в Росії.

Фінансові подробиці угоди не розголошують. При цьому в рамках цієї угоди Binance повністю припиняє діяльність у Росії.

«У рамках цієї угоди у Binance не залишиться права на отримання частини прибутку після продажу і можливості зворотного викупу часток у бізнесі», – пояснили в Binance.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus