USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Критерії вибору житла у новобудові: що важливо лучанам*

25 Лютого 2020 10:39
Ринок нерухомості сьогодні доволі насичений. З одного боку велика кількість новобудов дає можливість обирати те, що подобається. Причому відрізнятися новобудови можуть практично усім: від матеріалів, з яких зведений будинок, до планування навколишньої території. А ось з іншого боку, таке розмаїття варіантів доводить до розгубленості: як обрати найкращий варіант і не помилитися з вибором. Адже житло – це не одяг і не засоби для догляду, які можна замінити, або ж не користуватися ними, якщо вони вам не підходять.

Тому, обираючи нове помешкання, краще все-таки відключити емоції, а увімкнути «холодну голову» і критично, прискіпливо розібратися з тим, що для вас важливо у житлі. Насамперед варто опиратися у виборі на мету придбання квартири. Якщо у вас маленькі діти, то навряд чи вам підійде житло у центрі, де насичений рух, недостатньо місця для прогулянок з дітьми, гірша екологія. Натомість якщо ви плануєте здавати житло в оренду, то таке розташування вам буде вигідніше.
Так, для людей, які цінують комфорт і спокій варто звертати увагу на розташування житла, на мікрорайон, де зведена багатоповерхівка. Для тих, хто дбає про власне здоров’я важливо, щоб поруч були зелені зони, парки чи сквери, аби компенсувати загазованість міського повітря. В такій місцевості приємно ростити дітей, відпочивати.

Водночас людям активним необхідно, аби інфраструктура навколо їх будинку була розвинена так, щоб можна було швидко дістатися до ключових точок повсякденного життя: до роботи, школи, дитсадка, магазину, економлячи їхній час. Швидкий доступ до зупинок громадського транспорту, наявність паркомісць особливо актуальна тим, хто знає ціну кожній хвилині.
Сім’ї з дітьми звертають увагу ще й на облаштованість прибудинкової території, чи є тут безпечні ігрові зони, дитячі майданчики, чи є неподалік дитсадок та школа. Власникам автомобілів буде важливо, чи можна поставити свою машину біля будинку. Люди, які часто займаються спортом, найперше поцікавляться чи є вуличні тренажери на території, де можна організувати вранішні пробіжки, чи далеко тренажерний зал. Любителів домашніх улюбленців буде цікавити, чи є біля їх будинку місця для вигулу тварин.
Разом з тим, під час вибору житла, крім зазначених вище факторів, варто враховувати і якість будівництва: екологічність матеріалів, їхню довговічність, надійність вікон, проводки, дверей. Адже все це входить у вартість квадратного метра, тож навряд чи комусь захочеться ці речі одразу міняти, а отже платити двічі.
Саме такими критеріями, які важливі для клієнтів, керується Будівельна компанія ЛДБК під час зведення житлового комплексу «Caramel Residence». Зручне розташування в спальному мікрорайоні Луцька, звідки швидко можна дістатися в будь-яку точку міста, облагороджена прибудинкова територія з дитячими майданчиками та вуличними тренажерами, розташоване поруч дитяче містечко та 4 гектари парку просто за вікнами квартир – це візитівка комплексу. Зведені з червоної керамічної цегли, утеплені за найновішими європейськими технологіями, із закритою територією та відеоспостереженням, багатоповерхівки відповідають найвибагливішим вимогам активних клієнтів, які воліють свідомо обирати власне житло.

За більш детальною інформацією звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus