USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Кубок України з боксу - в руках волинянки

11 Лютого 2015 13:59
Змагання Кубка України з боксу серед жінок і чемпіонат країни серед молоді завершилися у Чернівцях. П’ятиденний марафон жіночого боксу зібрав у ФОК «Олімпія» двісті кращих спортсменок України у трьох вікових категоріях: юніорки, молодь та дорослі. Про це інформує Про Ковель.

Вихованки заслуженого тренера України Віктора Рогатіна показали видовищні та напружені поєдинки. У ваговій категорії до 51 кг золоту нагороду виборола ковельчанка - заслужений майстер спорту України Тетяна Коб. Срібна медаль у ваговій категорії до 75 кг дісталась майстру спорту України Олександрі Федіс (минулого року вона була володаркою Кубка України у своїй ваговій категорії).

Тетяна Коб у фіналі зустрілась з киянкою Сніжаною Холодковою. Титулована ковельська спортсменка, призерка чемпіонатів Європи та світу, підтвердила свій високий рівень підготовки. Тож судді віддали перевагу Тетяні. Нагадаємо, що вона є чемпіонкою Європи 2009 року, призеркою чемпіонату світу 2010 року, семиразовою чемпіонкою України та восьмиразовою володаркою Кубка України. Тож цьогорічна її перемога принесла черговий трофей.

Усього впродовж п’яти днів змагань відбулося 122 поєдинки. У загальнокомандному заліку перемогу здобула команда киян (7 перемог), на другій сходинці – Волинська та Харківська область (по 5), а на третій - Чернігівська область (4).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 11 Лютого 2015 14:12
ми з Наталею Семенівною приєднуємося до вітань!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus