USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Кубраков: Найближчим часом відкриється маршрут Київ – Житомир

10 Квітня 2022 14:32
Найближчим часом, після проведення усіх необхідних безпекових заходів, маршрут Київ – Житомир буде відкрито.

Про це міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив у Фейсбуці.

«За останні три дні ми вже розчистили 67 км дороги Київ – Чоп. Уже найближчим часом, після проведення усіх необхідних безпекових заходів, маршрут Київ – Житомир буде відкрито», – запевнив міністр.

За його словами, понад 250 осіб та 117 одиниць техніки продовжують роботи з розчищення вулиць та відновлення дорожньої інфраструктури Київщини.

Дорожники звільнили від сміття, ґрунту, дерев, обвалених парканів і частин будинків майже 37 км вулиць Ірпеня.

Також триває спорудження тимчасових переправ на під’їзді до Ірпеня (дорога Р-30) та на Житомирській трасі, поблизу Стоянки. Роботи планують завершити наступного тижня.

«Основне завдання – оперативно відновити безпечні логістичні ланцюжки на звільнених територіях та налагодити постачання гуманітарної допомоги до постраждалих міст регіону», – наголосив Кубраков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus