USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Куди луцький Автомайдан поїде завтра. МАРШРУТИ

1 Лютого 2014 21:17
Замість традиційного недільного віча на Театральний площі, активісти Автомайдану 2 лютого вирушать в райони Волині, аби навідати тамтешніх регіоналів. І не просто так, а щоб нагадати біло-синім, що їх приналежність до цієї партії покладає на них відповідальність за смерті на Майдані, сутички із правоохоронцями на Грушевського у Києві та інші, зі слів організаторів заходу, злочинні дії.

Луцькі автомайданівці запрошують активістів приєднатися акції, яка відбуватиметься під домівками депутатів-регіоналів Волинської обласної ради. Трьома колонами активісти вирушать у різні напрямки:

- Маневичі-Камінь-Каширський;

- Локачі-Володимир-Волинський;

- Турійськ-Любомль-Шацьк.

«Маєш авто - приїдь і бери пасажирів, не маєш авто - приходь і сідай у вільне авто», - закликають організатори. Автомайданівці мають на меті відвідати депутатів Волинської обласної ради з фракції Партії регіонів Надію Григолу, Надію Поліщук, Тамару Ковальчук, Валентина Скубу, Романа Микитюка, Володимира Дибеля, Василя Денисовця, і, насамкінець, народного депутата України Василя Демедюка.

Нагадаємо, 1 лютого автомайданівці завітали до найвпливовіших регіоналів у Луцьку.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 39
я Показати IP 1 Лютого 2014 21:20
МОЛОДЦІ ! БАНДУ ГЕТЬ !
вони Показати IP 1 Лютого 2014 21:30
Майдануті створять нову банду, а люди будуть, через певний час, також волати - БАНДУ ГЕТЬ! І так ... постійно, поки мізки в українців не просвітліють...
Патріот до вони Показати IP 2 Лютого 2014 10:22
Слухай, ти воно, будуть волати доти, поки Україну не звільнять від усіх брехливих казнокрадів
ми до Патріот Показати IP 2 Лютого 2014 10:37
Ніхто не проти! Почніть з Яценюка, Турчинова, Тимошенко, Гриценко... а взагалі - нехай ваші "лідери"-депутати відмовляться від пільг і захмарних зарплат за просижування і неробство?! Ви ж так у Європу прагнете, а там такої різниці у зарплатах нема між людьми і чиновниками!:) Зробіть перший крок, а далі буде...
Боголюбы Показати IP 1 Лютого 2014 21:50
Все как-то грустно без искорки,банально, вот если бы в Харьков поехали пикитировать жилье Допы с Гепой, это я понимаю дадут новый стимул своим акциям
дідо Показати IP 1 Лютого 2014 22:00
Хай би обїхали бютоголову секту,яка розчистила дорогу до влади ригам. ПР=БЮТ.
я Показати IP 1 Лютого 2014 22:03
Янукович питає ворожку: Чого мені картопля сниться? Ворожка каже: Це, синку, значить, що тебе або навесні посадять, або восени закопають.
Дюдя дідо Показати IP 1 Лютого 2014 22:06
Ето точно треба зробити: Грицюк, Пустовит, Григоренко. І запитати, що вони зробили такого, що пеери перемогли.
кияни Показати IP 2 Лютого 2014 01:01
грицюк зробив все щоб посадили юлю а сам вт1к з хрещатика та отримав житло 1 б1льше його н1хтл не бачить герой твою мать!
Лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 02:03
Варто поїхати автомайдану до Львова за досвідом, там "Свобода" розкаже волинянам як "розказала" сотні в Києві!
Лучани Показати IP 2 Лютого 2014 07:43
Набридли ці автомайдани. Зелиште людей в спокоі, бо завтра до вас хтось приіде. Перетворили краіну на гадюшник. Якщо такі сміливі, то ідьте попікітуйте добкіна чи кернеса. А то іздете, наче шоколята - сталний інстинкт. По одинці боягузи і нероби.
дідо до Лучани Показати IP 2 Лютого 2014 08:17
Що, страшно ? Ти думав красти народні гроші та прислужувати мокрушнікам з донецька, і ніхто тебе незачіпе ?
Лучанин до дідо Показати IP 2 Лютого 2014 08:39
В тебе грошей як не було так і немає. Так що красти в тебе нічого. Ти бачав, як хтось з них щось крав?! Не бачив. А в самого рильце то в пушку. Голосніше за всіх "ловіть злодія" кречить сам злодій, такий як гузь і йому подібні. Бридно на таких дивитись. Хочеш щось змінити - пони з себе. Будь цивілізованим, а не шалятком. Шкода людей, яких використовують, що б гузеподібні прийшли до влади. От тільки незадача, через рік другий будете проти них мітингувати. Вже не раз було. А злочини вчиняє не партія, в ній так само як і скрізь, є різні люди. Думаю всім відомо хто стоіть за викраденнями і таким іншим, вот до них і ідьте. Але у вас духу не вистачить, ви краще тут покричите, потім самогонки випєта і гукнете "сала украіні". Через оцих дешевих "патріотів" ми і жевем в свинарнику
дідо до Лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 08:43
Облдержадміністрація при ригах перетворилась на касу дєрєбану державних грошей.Відкати досягли 50 %. Договора на будівництво отримують тільки свої, на с/г дотації тільки свої.
Лучанин до дідо Показати IP 2 Лютого 2014 08:48
Така обізнаність. Видно тобі не дають містя біля корита ти і переживаєш. Маєш конкретні факти - висвітли іх в пресі, нехай іх перевірить прокуратура. Зазвичай так говорять ті хто раніше були біля кормушки, а тепер іх відірвали. Хочеж жити нормально, дивись на себе. Працюй собі і живи. Хто хоче нормально жити і не лінується, той і живе. А дехто вміє тільки стогнати, то і приходиться іздити по автомайданах.
дідо до Лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 08:54
Вже один прокурор відкрив справу проти керівника облдержадміністрації. І де він сьогодні ?... Зять керівника облдержадміністрації займає головну посаду в облпрокуратурі. ЦЕ Є МАФІЯ.
Лучанин до дідо Показати IP 2 Лютого 2014 08:58
Проти того прокурора самого треба було відкрити справу. Є різниця між звичайними людьми, які є і в регіонах і в бюті і в комуняк і інших, і в мафіі. Вот мафію і пікетуйте. Не має чого у вихідні кричати під будинками простих людей. В нас маленьки діти, які хочуть спати
дідо до Лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 09:01
От мафію і пікетують. Мафія найбільше боїться розголосу, тому так нервуються ,коли до них під крадену хатинку приїзджають.
Лучанин до дідо Показати IP 2 Лютого 2014 09:09
Мафія не тут. Ідьте в харків-донецьк-луганськ. А тут людей залиште в спокоі
дідо до Лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 09:14
Спокою волинській мафії не буде. Люди добре памятають, як прихватизувались волинські підприємства, а тепер доять народні гроші з бюджету.
Патріот, до Лучанин Показати IP 2 Лютого 2014 10:32
ей Лучанин! а ти не думав, що є діти, які не тільки хочуть спати, але і їсти. Зараз ти переживаєш, що твої діти не можуть спати, то дивись, бо через таку владу, завтра твої діти не зможуть жити!!!
Лучанин до Патріот, Показати IP 2 Лютого 2014 11:00
Це що погроза? Я тобі не держслужбовець, до якиз ви там катаєтесь) здачу вмію давати. Моє майбутнє в моіх руках, мені, як і іншим вадко, але я не скиглю, а шукаю виходи зі своіх проблем. А ви створюєте прлблеми, причому для більшості людей, які відношення до того, що твориться не мають. Ви банальні боягузи, які один на одни в штани понароблють. Стадо, якім маніпулює пару хітрожопих "опозиціонерів", які в свій час і рощкрадали цю державу.
бабо до дідо Показати IP 2 Лютого 2014 10:42
Докази де???:)
Михайло Показати IP 2 Лютого 2014 09:26
Куди б автомайданівці не їздили, а в результаті попадуть невмолимо на той світ
тьотя до Михайло Показати IP 2 Лютого 2014 10:46
Підтримую Михайла на всі сто . Їм дорога в пекло.
дідо Показати IP 2 Лютого 2014 09:35
В свое время эксперты прогнозировали, что с приходом Януковича к власти все, а особенно те, кто умеет зарабатывать деньги, вернутся в далекие 90-е годы, где процветал бандитизм, рэкет и коррупция. Действия новоназначенного губернатора, а именно кадровые назначения официальные и неофициальные, только подтверждают опасения специалистов. Судите сами. Берем, к примеру, только небольшую площадь Волыни, которая тесно граничит с Польшей и Белоруссией. Там сосредоточен самый лакомый и прибыльный кусок всей области — таможня. Борьба за «сплошную подконтрольность» этой территории Борисом Климчуком сейчас ведется уверенно и дерзко. Борис Петрович не гнушается ничем, ни политической окраской «своей» свиты, ни их уголовным прошлым. Теперь к конкретике. Депутат Волынского областного совета Владимир Латковский, нынче по совместительству доверенное лицо Бориса Климчука, правда под грифом «совершенно секретно». Его основной вид деятельности — контрабанда, и, кстати, в особо крупных размерах. Так недавно, а если быть точнее 6.05.2010 г., Владимир Латковський провел в Любомльском районе неофициальное совещание. Присутствовали на нем руководители таможенной и пограничной службы, милиции и СБУ. Хорошо «известный» в этом районе контрабандист Латковський по поручению самого губернатора представил Любомльским «подчиненным», нового смотрителя. Такая почетная роль досталась Ярославу Гичу. Для экс-заместителя городского головы Ковеля (во времена губернаторства Климчука), функции «нового назначения» до боли знакомы. Когда они работали в тандеме с Климчук, господин Гич был обязан собирать или выбивать, правда неофициально, налоги с предпринимателей, и всех тех, кто был способен зарабатывать и на таможне в том числе. Теперь же, по словам Латковського, провозглашенными на подпольном совещании — Ярослав Гич снова будет контролировать работу таможенных и контролирующих органов и собирать «дань» для «кассира» Климчука, который, по замыслу, щедро будет делиться с киевским «покровителем». Конечно, при таком тандеме Ягодинская таможня — точно будет расцветать, только вот плесенью и контрабандой
бабо до дідо Показати IP 2 Лютого 2014 10:45
Джерело брехні назви?:) А що ж ти москальску мову цитуєш, на своїй розуму не вистачає щось толкове писати?:) Бо для досягнення брехливої мети - любі методи підходять! Іди дідо опохмелись з ранечку!!!:)
Петро Показати IP 2 Лютого 2014 10:00
Ідіоти, вони що думають, що їх хтось боїться?
дідо до Петро Показати IP 2 Лютого 2014 10:27
Бояться, а ж на коліна падають у соплях та сльозах.
кекс до дідо Показати IP 2 Лютого 2014 10:42
Та хто їх боїться. Це шибонуті Москвич , Гузь і іхня братія. Їх ще за це посадь. Тоді побачим як вони заспівають. Створили хаос. Їздять по районах,знімають та передають в Київ для своїх братчиків, що б відчитатися за гроші які вони їм башляють. Продажні сволочі. Бог на небі є і до них ще це все зло повернеться .
До Дідо Показати IP 2 Лютого 2014 10:49
Дідо по чому нинче батьківщина продається?
дідо Показати IP 2 Лютого 2014 10:58
Клєрки з держадміністрації сидять обкакані на планьорках, а на форумах гордо захищають своїх керівників.
Пекар Показати IP 2 Лютого 2014 11:28
ХЛОПЦІ То поставте на місце хоч раз облізлого гуся з його жовтими соплями щоб закакався
Бувала до пекар Показати IP 2 Лютого 2014 11:35
А він там і живе Щоб поменшало - цим і харчуеться
Олександр Дзядук Показати IP 2 Лютого 2014 11:46
Я, давно звертався до правоохоронних органів розібратися з корупційними схемами депутата Волинської обласної Ради Латковського В В: контрабанда через ягодинську митницю , мошейні схеми по не поверненню кредита в 1.000.000$ в Приватбанку і це ще не кінець. Звертаюсь до Вас Борис Петрович, втрутитись в дану ситуацію, і я думаю що не місце в лавах нашоїпартії Регіонів такого депутата. Звертаюсь до Вас дорогі Любомільчани якщо у вас є інформація про злочинні дії Латковського ВВ На давайте інформацію в Любомльською міжрайонну прокуратуру, ми його заставим поважати Конституцію України та закони Держави.
Любомльчанин Показати IP 2 Лютого 2014 12:40
Друзі, скажу по-правді - тільки при регіонах, всі більш-менш "крупніші" підприємці в Любомлі стали "платити" - такого "бєзпредєлу" не було не Кучмі, не при Ющенку... Люди стогнуть від вашої смердючої влади - коли ви падлюки наїстеся, по вас пекло плаче
цікаво до Любомльчанин Показати IP 2 Лютого 2014 16:34
кому платять ці крупніші підприємці
Любомльчанин Показати IP 2 Лютого 2014 16:42
МЄНТАМ !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus