USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Кухні-вітальні. Як облаштувати квартиру, де приємно відпочивати*

14 Грудня 2020 09:28
У квартирах із класичним плануванням з невеликими кухнями доволі складно влаштувати сімейні посиденьки чи домашню вечірку: доводиться або тулитися на маленькій кухні, або ж відводити для цього одну зі спалень. І в першому, і в другому випадку – це незручно. Бо тіснитися між плитою і холодильником не надто приємно. А щоразу вносити і виносити меблі з найбільшої спальні теж не вихід.

Тим більше, що хороші посиденьки – це не тільки застілля, а й розваги, рух, відпочинок. А якщо тут є діти – тоді дискомфортно від нестачі місця усім. Про які зручності може йтися в обмеженому просторі?

Натомість, якщо в квартирі є просторя кухня-вітальня, зібрати веселу компанію надзвичайно легко. Кухні-вітальні прийшли до нас з країн Америки та Європи. І поступово завойовують прихильність українців.

Крім того, що тут може поміститися достатня кількість гостей, такі кімнати мають цілу низку плюсів.

Візуальне розширення простору. Менше стін – більше місця. У великих приміщеннях не «тиснуть стіни», люди почуваються набагато комфортніше.

Можливість втілити найсміливіший інтер’єр. У таких приміщеннях легко розмістити обідній стіл, розширити робочу поверхню. А ще залишиться місце для дивана й телевізора. І все одно буде доволі просторо. Є чимало стильних дизайнерських рішень, які неможливо втілити в маленьких кімнатах.
Великий вибір техніки і меблів. Тут поміститься нарешті омріяна посудомийка, яку не можна було втиснути у маленьку кухню, не пожервувавши однією з кухонних шаф. Тут буде вдосталь місця для кухонних помічників. І не треба буде йти на компроміс, якщо споодбалися якісь меблі, але боїтеся, що вони не помістяться.

Можна готувати їжу і спілкуватися з родиною чи гостями. Кухня в одному кінці коридору, а дитяча кімната в іншому? Гості веселяться, а господарі нудьгують, готуючи закуски? Якщо у вас кухня-вітальня, це взагалі не проблема. В такому приміщенні можна готувати вечерю й допомагати дитині з домашнім завданням чи спостерігати за розвагами. Тут ви будете готувати їжу в компанії, ще й залучите собі помічників.
Мінусів таких кімнат небагато і всіх їх легко позбутися:

Запахи. Аромати приготування їжі та звуки процесу можуть потрапляти в зону відпочинку. Але з першим прекрасно впорається потужна витяжка, яка нейтралізує всі сторонні запахи. Щодо звуків – то тут дискомфорт взагалі мінімальний, а декі з них приглушить легка музика.

Продуманий дизайн. Щоб не обтяжити простір і щоб він був гармонійним та комфортним, потрібні грамотні дизайнерські рішення. Іноді облаштувати ідеальний інтер’єр вдається не з першого разу. Проте це точно варте усіх докладених зусиль.

Де можна придбати квартиру з таким плануванням?

У Луцьку подібних пропозицій на ринку нерухомості насправді небагато. А донедавна і взагалі було обмаль.

Одна з нинішніх пропозіцій, де є кухні-вітальні, – ЖК Caramel Residence від Будівельної компанії ЛДБК. Таке планування передбачене в третій («жовтій») секції будинків комплексу. Кухні-вітальні запроєктовані в одно-, дво- та трикімнатних квартирах. Причому вони поєднуються з функціональними коридорами і комфортними кімнатами. Їх легко облаштувати під свій смак, адже всі кімнати мають класичну квадратну чи прямокутну форму, в яких просто розташувати меблі.
Сам комплекс вдало вписується у міську інфраструктуру: неподалік від зупинок громадського траспорту, в пішохідній доступності до шкіл, садочків, магазинів, але подалі від гамірливих трас і зовсім поряд із парком. На території передбачено кілька дитячих майданчиків для різних вікових груп, один з яких вже облаштовано. Також тут вже встановлено вуличні спортивні тренажери, між першими двома секціями прибудинкову територію розплановано з урахуваням ландшафтного дизайну.

По більш детальну інформацію щодо квартир від ЛДБК звертайтесь у відділ продажу:

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Facebook: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Instagram: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus