USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Житло у Луцьку стрімко дорожчає. Час купувати квартири*

17 Серпня 2021 10:50
Експерти прогнозують, що у 2021 році вартість житла зросте на 15-25%. Тож якщо плануєте купівлю квартири, варто врахувати, що за кілька місяців доведеться заплатити більше, аніж зараз.

Ціни на будівельному ринку в Україні загалом і на Волині зокрема з початку року вже зросли на 12-18%, а забудовники передбачають, що вони збільшуватимуться і далі.

«Аналізуючи будівельний ринок, враховуючи зростання цін на пальне, матеріали, послуги, інфляційні процеси, ми вже бачимо всі передумови до підвищення цін. Тому клієнтам варто знати, що наприкінці року вартість квадратного метра житла буде вищою, аніж є зараз», – зазначає керівниця відділу маркетингу Будівельної компанії ЛДБК Ірина Кушпель.

Даних про те, що ціни на житло можуть знизитися, немає. Навпаки: ринок певний час був на паузі й лише нещодавно почав нарощувати темпи, а попит не зменшується, тож експерти прогнозують, що у 2021 році вартість житла зросте на 15-25%.

«Крім зростання цін на витратні матеріали та собівартості, варто зазначити, що з ринку практично витіснені квартири економ-класу, натомість клієнти віддають перевагу житлу класу комфорт, яке вимагає інших стандартів і, відповідно, це інша цінова категорія. Ми давно працюємо саме в цьому сегменті й розуміємо, що співвідношення ціна/якість дуже важливі для клієнтів. Тому наша компанія, наприклад, не економить на будівельних матеріалах, комплектувальних, аби наші мешканці тривалий час після заселення не мали жодних проблем з трубами, електрикою, вікнами тощо», – зазначає Ірина.

Водночас не зайве пам’ятати, що купувати житло на стадії будівництва – дешевше, аніж у вже готовому і зданому будинку. Адже тоді клієнт платить за квадратний метр за цінами поточного року. Тож, якщо будинок буде зданий у 2022 році, а ви придбали квартиру ще коли його будували за рік до того, то зекономили (з нинішнім зростанням цін) до 20%.

«Звичайно, тут важлива репутація забудовника, щоб не натрапити на шахраїв чи мати проблеми з документами, чекаючи кілька років, доки здадуть будинок. Тому дуже приємно, що нам довіряють клієнти і купують квартири навіть на етапі влаштування фундаменту. Вони знають, що ми завжди здаємо житло у заявлені терміни, бо турбуємося про свою репутацію. І саме тому в нашому ЖК «Caramel Residence» практично немає готових квартир, їх розкуповують ще на стадії будівництва», – резюмує представниця компанії ЛДБК.

Варто зауважити, що у згаданому комплексі вже активно розкуповуються квартири у шостому будинку, який готується до здачі у 2023 році. На 2022-й рік здачі всі однокімнатні квартири розкуплені, а у продажі є лише декілька двокімнатних та трикімнатних квартир. Крім того, саме зараз на трикімнатні помешкання діє спецпропозиція, інформацію можна дізнатись безпосередньо у відділі продажу.

По більш детальну інформацію щодо квартир у комплексі ЖК «Caramel Residence» звертайтесь у відділ продажу

Телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (068) 888 94 00

Адреса: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22

Сайт: https://ldbk.com.ua/

Фейсбук: www.facebook.com/ldbk.com.ua

Інстаграм: www.instagram.com/ldbk.com.ua
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Хехе Показати IP 17 Серпня 2021 12:06
уже біжу, епоха бідності то вже закінчилася, можна і квартиру прикупити, і не одну.
Біжу, біжу до Хехе Показати IP 17 Серпня 2021 14:21
Просто женусь, "волоси назад"... бо ж стрімко дорожчає.
В. Показати IP 17 Серпня 2021 12:14
Уже продажи упали.кому надо купит и подорожавшую а спикулянты попритихли.
Податкова до В. Показати IP 17 Серпня 2021 14:22
І не забудьте предявити докази легальності коштів на придбання квартири. Ми вже йдемо . З НОВОСІЛЛЯМ ЛЮДОНЬКИ!!!
Ага Показати IP 17 Серпня 2021 12:29
Це,типу - реклама? де людям гроші брати? ринок впав то треба стимульнути? ха
100% до Ага Показати IP 17 Серпня 2021 14:22
100%
Губошльоп Показати IP 18 Серпня 2021 07:34
Попит зріс,чи може заробітчани стали більше витрачати в Україні?Чи,може,будматеріали здорожчали?-Нєа!Це спонукання до дії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus