USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

«Кулі летять по дахах»: бойовики обстріляли Щастя на Луганщині. Відео

19 Лютого 2022 17:31
Проросійські бойовики на Донбасі обстріляли місто Щастя Луганської області.

Як пише Бабель, очевидці повідомляють, що обстріл вівся з окупованої території, з напрямку села Весела Гора. Ймовірно, бойовики застосовували міномети 82-мм калібру. Снаряди пошкодили огорожу пункту пропуску.
Журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що бойовики влучили у вантажівку ЗІЛ-131 на КПВВ «Щастя».

Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомила, що сьогодні приблизно о 11 год. 35 хв. поступила інформація, що обстріляли місто Щастя Луганської області.
Зазначається, що внаслідок обстрілу зі стрілецької зброї було пошкоджено ворота третього ходу Державної пожежно-рятувальної частини-32. Особовий склад перебуває у небезпечному місці в рукавній вежі. Жертв та постраждалих немає.

«Знову десь по дахах пішло. Кулі летать по дахах місцевого населення. У будинку навпроти чути свист і дотик до даху. Попали знову в огорожу КПВВ «Щастя» – бачимо димок. Крупнокаліберна зброя зі сторони окупованої території – з напрямку Веселої гори. Ведеться вогонь російським агресором. Кулі свистять постійно, вибухи чути», – говорить закадровий голос на відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus