USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Кулінарний майстер-клас для лучанок від шефа Сергія Калініна. ФОТО

8 Квітня 2017 16:40
Яка різниця між їжею для життя та їжею для задоволення, після якої години ввечері не можна споживати страви, скільки продуктів на добу достатньо людині для здорового харчування, та як приготувати ресторанні страви з того, що є в холодильнику кожної господині - про це та багато іншого цікавого й смачного розповів суддя телешоу «МайстерШеф» Сергій Калінін.

Авторський майстер-клас «Магістр домашньої кулінарії» від відомого кулінара, шефа та телеведучого Сергія Калініна відбувся у Луцьку 7 квітня. Зустріч із зіркою телевізійної кулінарії, яка була організована в рамках його всеукраїнського туру, зібрала багато слухачів. Серед них – переважно молоді господині. Усі вони прийшли дізнатися секрети від «майстра шефа», які обіцяли змінити життя та харчування назавжди.
Сергій Калінін розпочав свій майстер-клас із того, що пообіцяв багато розповідати, трішки готувати, ділитися рецептами та неодмінно дивувати присутніх тим, скільки насправді людському організму потрібно їжі. Так, зірка кулінарного телешоу переконаний, що можна сміливо замінити кілограм ковбаси на 100 грамів морських гребінців, по ціні це вийде приблизно однаково. Між тим, 100 грамів морепродуктів при правильному приготуванні, здатні наситити не гірше кілограма ковбаси.

Одним із перших секретів від шефа стало те, що основою здорового харчування є споживання свіжих та варених продуктів в пропорції 70/30. Саме тому шеф зробив акцент на рецептах зеленого смузі та шпинатного песто.
«Не можете їсти круглий рік свіжі овочі та зелень, - пийте соки!» - сказав Сергій Калінін та пригостив усіх присутніх свіжовіджатим смузі.
Доки гості куштували напій та занотовували рецепти, відомий кулінар продовжив свій виступ, готуючи для присутніх наступну страву.

За дві години майстер-класу господині дізнались, що найефективніші години для споживання їжі - з 12 дня до 20 вечора, записали ексклюзивні рецепти смачних та здорових страв від зіркового повара та з’ясували дещо особистого про «МайстерШефа» Калініна. Виявилося, що Сергію 45 років, між тим, при вазі 72 кілограми, йому потрібно не більше 600 грамів їжі на добу, та м’ясо двічі на тиждень. При цьому зірка кулінарії прекрасно себе почуває та переконує, що витратив на продукти за тиждень всього 240 гривень і все тому, що 100 грамів морських гребінців якісно заміняють кілограм ковбаси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus