USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин одужує після тяжкого отруєння на Майдані

30 Грудня 2014 16:36
Майданівець Сергій Буханкович родом з селища Голоби Волинської області. 1 грудня на Майдані в Києві він сильно отруївся і відтоді його самопочуття лише погіршувалося. Про це на своїй сторінці у мережі розповіла Наталія Соколова.

«Сергій Буханкович пройшов Майдан з першого до останнього дня. Кличуть його «РУХ». Це дійсно рух)). Попереду всіх , борець за правду і справедливість , за СПРАВЖНЮ незалежність Пам'ятаю дуже добре його на Майдані - дуже веселий, перший у всіх заворухах, ніколи нічого не треба)). Він втратив здоров'я рік тому. Рік постійного лікування, сильна втрата ваги, постійно підвищена температура, враження легенів, печінки. Лікарні, санаторії і ЖОДНОГО стабільного ПОЗИТИВНОГО РЕЗУЛЬТАТУ... Хлопець марніє... І при тому весь час каже: «Наталю, допоможи одужати... Мене ж в АТО ДРУЗІ ЧЕКАЮТЬ», - розповідає Наталія.

З її слів, дуже довго шукали лікаря, який би компетентно розібрався у недугах Сергія і більше того, допоміг йому повністю одужати.

«Довго шукала лікаря, який розбереться і правильно діагностує. Допомогла Oksana Syvak! Оксана, лікар-волонтер ще з Майдану, знайшла в Києві унікального психо-невролога, пані Олену, яка взялася за нашого Сергія!!! І, слава Господу, вперше вже 3 дні немає температури!!! Призначені крапельниці і гарбузова дієта творять дива!! Після 12 січня знову на Київ. Дякую Оксані і Олені за надію на одужання, дякую ФБ "ПАТРІОТИ ВОЛИНІ" за фінансування санаторію та лікування... Дякую водію Юрі, який намотав з нами більше 1000 км... Нехай Вам допомагає Господь!! А СЕРГІЙ РУХ ПОВНІСТЮ ОДУЖАЄ!!!», - впевнена Наталія Соколова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus