USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Курс порохобота»: як працює мережа агітаторів Порошенка

28 Лютого 2019 14:03
За кандидата в президенти Петра Порошенка вже агітує 60 тисяч людей, найближчим часом до «сітки», яка закликає голосувати на виборах 31 березня за чинного главу держави, планують залучити 100 тисяч осіб.

Про це йдеться у статті «Української правди».

Ми створили безпрецедентну модель агітаторів. Усіх їх ми можемо відстежувати онлайн в режимі реального часу. Тільки на сьогоднішній день їх 60 тисяч, плануємо залучити до 100 тисяч по всій країні», – хвалився на закритій зустрічі з журналістами високопоставлений член штабу Петра Олексійовича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: АГІТАТОРИ ПОРОШЕНКА ПІД МАСКАМИ ВОЛОНТЕРІВ ЗБИРАЮТЬ ДАНІ ПРО СЕЛЯН

Крім того, у розпорядженні УП є документи, в яких детально описаний план функціонування агітаторів Порошенка.

«Це розгалужена мережа виборчих проектів, яка охоплює скрупульозну роботу по районних центрах, маленьких містечках та селах», – йдеться в статті.

Відзначається, що робота регіональних штабів, які почали діяти ще у грудні 2018 року, розподілена на три частини: поле (люди, які відповідають за пряму роботу з електоратом, волонтери-агітатори), захист результатів (юристи, спостерігачі, члени комісій, завгоспи, IT-адміністратори, служба безпеки) і робота з базою даних прихильників, яку збирають агітатори і надсилають до штабів.

Перед виходом у поле кожен агітатор повинен пройти «такий собі курс порохобота» – навчання та мотиваційний інструктаж.

Волонтери задіяні у кількох проектах.

Перший – "Точка агітації" – це робота наметах у населених пунктах, де проживає більше 10 тисяч людей. У кожному наметі працює по 2 агітатори в режимі 7 днів на тиждень по 4 години на день. Вони роздають агітаційні газети, буклети, закликають підтримувати Порошенка. Окреме завдання «волонтерів» – сформувати базу даних виборців кандидата.

Проект № 2 "Мобільні агітаційні групи" – це брендовані мікроавтобуси, у яких їздять по 18 агітаторів. 12 з них працюють, шестеро – для резерву. Проект розрахований лише на сільську місцевість.

Формат роботи такий: мікроавтобус зупиняється у найбільш людному місці в селі, вмикає аудіо-агітацію. Два агітатори працюють поруч з авто – роздають газети й буклети. А десятеро інших попарно обходять хати із агітаційною продукцією та збирають підписи на підтримку ініціатив президента. Норма одного агітатора – чотири підписи на день.

Проект № 3 "Від дверей до дверей" – це агітаційна робота «волонтерів» за місцем проживання. У цього проекту одразу кілька завдань: пошук лояльних виборців та формування бази даних прихильників Порошенка; фіксація противників кандидата; мобілізація прихильників у день голосування.

«Кампанія «від дверей до дверей» має цілу ієрархію агітаторів: бригадир контролює десять старших «волонтерів» – старший «волонтер» контролює десять простих «волонтерів».

«Кожен агітатор закріплюється за територіальними секторами з населенням орієнтовно 500 виборців в межах однієї дільниці, всі отримані ними дані передаються до бази в штабах», – відзначають журналісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Баба Юля Показати IP 28 Лютого 2019 14:14
Тимошенко :вони всі у списках! Віддадуть пєтіні тисячі з процентами
я Показати IP 28 Лютого 2019 14:38
В Порошенка повільно але впевнено їде дах) я починаю хвилюватись за його психічний стан. "Волинські новини", опублікуйте інформацію, яка гарант здирає шапки з дівчат, замахується руками до людей, і дьоргає за носа тих хто не дякує, а питання задає)) країна має знати свого героя! Боюсь, щоб після березня не довелось його неосудним визнавати....
Анонім до я Показати IP 28 Лютого 2019 16:39
що не кажіть, а доведеться пожити ще 5 років при Петі... нічого, якось перетерпим
Я до анонім до Анонім Показати IP 28 Лютого 2019 19:44
Він залишиться президентом тільки якщо буде велика фальсифікація виборів, більше ніяких варіантів. Порохоботи вірні, вле я не вірю що їх настільки багато щоб він переміг чесно)) А терпіти 5 років це чистий маразм старого дядька який регулярно закладає, ніхто вже не буде Він всім набрид, навіть європі і штатам)) всі втомились від «армії, віри, мови» і остаточного прощавай!
тим до Анонім Показати IP 28 Лютого 2019 22:34
ТИ ДУРАЧЕК??????
Вовк Показати IP 28 Лютого 2019 15:10
Мій ларік теж агітатор)))
Аноніму Показати IP 28 Лютого 2019 18:36
Не доживеш.. Хіба за безвізом чи за поребріком
Мирон Показати IP 28 Лютого 2019 18:49
Він буде 100%
Бандера Показати IP 28 Лютого 2019 21:37
Порошенка ненавидять ті люди котрі є однодумцями Путіна.А люди як стадо баранів вірять і роздмухують самі нерозуміють що,бож вони є стадо,думає той хто рветься не перший раз до презеденства!!!!!!!!
В стійло! до Бандера Показати IP 1 Березня 2019 14:11
Тебе вже постригли! Відрощуй наступну порцію вовни! Не брикайся!
Олег до Бандера Показати IP 1 Березня 2019 10:40
Ти мене хоч однодумцем чорта називай, але якщо твій "порох" ніщо, товін ним і залишиться. Якщо я не знаю що зробить любий, з теперішніх кандидатів, для людей (а гірше, як він ніхто вже не зробить, то нашу перспективу при цьому я вже бачу. Ти назви мені хоча би де-кілька причин по яких я міг би подумати про те. щоб віддати за нього голос.Тільки не тули сюди Томос (він мене слідуючої зими не нагріє, як його газ буде по 12,5 грн), і Схід тоже не чіпай, бо я був там 2 рази, на відміну від багатьох, і бачив що він як Головнокомандуючий для нього робить. Він щоб пройти в президенти "матір рідну продасть", бо якщо не здобуде цієї посади, де можна давати вказівки генпрокурору.
Бандера до Олег до Бандера Показати IP 1 Березня 2019 16:01
Ми самі 25 років вибирали президентів,та за короткий час проявляли своє невдоволення до кожного із них. Зрозуміло вищий пілотаж показав Янукович,та залишив нас нізчим мовляв самі прийдете до мене на колінах повзати будите,але офіс мій буде вже в Москві.Поршенко для українців зробив найбільше добра!!!За весь час незалежності до нього керували державою ВСЯКІ,і коли наближаються вибори то ті ВСЯКІ знову обманють людей і обливають брудом опонентів ,аби добратися до корита і налагодити свої справи і дограбувти нас як це зробив Янукович.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus