USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кварцяний – найдобрішої душі людина. ІНТЕРВ’Ю

9 Грудня 2013 09:50
Людиною найдобрішої душі назвав головного тренера луцької «Волині» Віталія Кврцяного півзахисник клубу Віталій Гошкодеря.

Так, у 2013 році луцькій "Волині" довелося зіткнутися з чималою кількістю проблем, але команда змогла їх подолати і осінню частину поточного чемпіонату закінчила на дев'ятому місці. Підсумки року, що минає, журналіст FootBoom.com підвів разом з півзахисником команди Віталієм Гошкодерею.

Щодо того, як можна оцінити весь 2013–ий, спортсмен зауважив: «У першій половині року у команди були фінансові труднощі, але восени вже настала стабільність і зараз немає ніяких боргів. Колектив у нас, можна сказати, практично новий, дуже багато футболістів, які тільки прийшли в "Волинь". Якщо все це взяти в облік і подивитися в таблицю, то, природно, рік можна занести в актив».

А от на питання про стосунки з головним тренером, Гошкодеря з ентузіазмом прокоментував: «Дуже гарні ! Я при ньому і до цього грав у "Волині". Були б погані відносини, я б не повернувся».

«Не на камеру Кварцяний - дуже порядна і добра – найдобрішої душі людина. З ним дуже цікаво спілкуватися. Так вийшло, що довелося багато з ним перебувати в нефутбольний атмосфері. З ним є про що поговорити, він може багато цікавих історій розповісти. Поза футболом це - зовсім інша людина», - резюмує Гошкодеря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus