USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Квартира для бійця та подолання наслідків негоди: у Луцьку перерозподілили видатки бюджету

1 Серпня 2018 09:53
Кошти на придбання купівлі для учасника бойових дій та на подолання наслідків негоди у місті передбачили у міському бюджеті Луцька.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 1 серпня.

Як повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, квартиру надаватимуть учаснику бойових дій на території інших держав. Для цього на 1,26 мільйона гривень пропонують збільшити доходи загального фонду бюджету міста за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав.

Також пропонують збільшити видатки для КП «Парки та сквери міста Луцька» на ліквідацію наслідків стихії за рахунок зменшення видатків на благоустрій міста.

Отже, члени виконкому підтримали проект рішення про перерозподіл видатків бюджету міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
А можна Показати IP 1 Серпня 2018 09:56
Якусь довыдку на учасника без участия, не не корупцыя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus