USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Китай накрили руйнівні паводки, в Італії - засуха

26 Червня 2017 10:04
У Китаї велика воді забрала щонайменше 30 людських життів. Тим часом в Італії – неймовірна спека та нестача опадів. Про це йдеться в сюжеті програми ТСН.Ранок.

У Китаї - руйнівні паводки: щонайменше 30 людей загинули, доля 120 невідома. Напередодні дощі на півдні і сході країни спричинили зсуви ґрунту. Окрім цього, десятки міст опинилися під водою. Потоки буквально зносять усе на своєму шляху. Не витримують ані будинки, ні дерева, ні машини. Термінової допомоги рятувальників потребує майже мільйон людей. Метеорологи кажуть, що це лише початок розгулу стихії. Адже зливи не стихатимуть ще кілька днів й води буде значно більше.

Тим часом в Італії – неймовірна спека та брак опадів. Місцеві фермери втратять близько мільярда євро через погодні примхи. Рівень води в річках різко впав - фермерам немає чим поливати насадження і напувати худобу. Влада запровадила надзвичайний стан у найбільш постраждалих регіонах. Але аграрії вже попереджають про неврожай знаменитих італійських томатів і кризу у виробництві легендарних сирів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus