USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Китай не впустив двох експертів ВООЗ через антитіла до COVID-19

14 Січня 2021 17:32
Китай не впустив до країни двох експертів Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), які їхали до Уханя для вивчення походження коронавірусу, тому що в них виявили антитіла до COVID-19.

Про це повідомляє ВООЗ у Твітер, пише Укрінформ.

«Усіх експертів знову протестували в Сінгапурі, і у них негативні результати ПЛР-тесту. Однак у двох членів делегації виявився позитивний результат на антитіла IgM. Тепер їх знову перевіряють на антитіла IgM та IgG» – повідомили в організації.

У ВООЗ зауважили, що експерти вже здавали негативний тест на коронавірус і антитіла у своїх країнах до прибуття в Сінгапур.

В організації додали, що після двотижневого карантину 13 експертів, які вже прибули до Китаю, розпочнуть роботу.

Нагадаємо, команда міжнародних експертів ВООЗ прибула до китайського Уханя, щоб розслідувати походження COVID-19.

Експерти планували прибути до Китаю на початку січня, але поїздку відклали, бо Пекін до того часу не надав дозволу на їх в’їзд.

5 січня директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус висловив розчарування у зв’язку з тим, що влада Китаю зволікає з наданням дозволу на приїзд міжнародної групи експертів.

Уперше коронавірус був виявлений у центральній частині китайського міста Ухань наприкінці 2019 року.

Станом на ранок 14 січня у світі виявлено 92 778 786 випадків COVID-19, зокрема 1 986 900 – летальних, одужали 66 294 162 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus