USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Китай: щонайменше дев’ять людей померли через новий вірус

22 Січня 2020 08:15
Щонайменше дев’ять людей померли через новий респіраторний та потенційно смертельний вірус, повідомила Китайська національна комісія здоров’я. За її даними, у 13 провінціях були заражені 440 людей, інформує Радіо Свобода.

Заступник голови комісії Лі Бін заспокоює, що наразі немає доказів існування «суперпоширювачів» патогену.

Водночас генеральний директор Китайського центру контролю хвороб Ґао Фу розповів, що новий вірус адаптується та мутує. Це ускладнює намагання взяти його спалах під контроль.

Напередодні у Сполучених Штатах зафіксували перший випадок інфекції, спричиненої коронавірусом раніше невідомого типу. За повідомленнями, 15 січня хворий прилетів до Сіетла з Китаю. У нього була діагностована пневмонія, тести підтвердили, що вона викликана новим коронавірусом.

Інформація про захворювання через новий вірус також надходить із Тайланду, Японії, Тайваню та Південної Кореї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Баба Ганя Показати IP 22 Січня 2020 09:30
Невже почалося ???!!!
Дідо Показати IP 22 Січня 2020 10:06
Тим часом щодня в світі кілька мільйонів людей помирають з голоду, холоду, недоїдання, отруєної води... І не існує ліків від жадібності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus