USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Китай візьме участь у спільних військових навчаннях з Росією

17 Серпня 2022 18:27
Міністерство оборони Китаю заявило, що відправить свій військовий контингент до Росії для участі у спільних військових навчаннях «Восток».

Про це повідомляє Reuters.

У Міноборони КНР наголосили, що участь Китаю у спільних військових навчаннях з РФ «не пов’язана з поточною міжнародною та регіональною ситуацією», маючи на увазі війну РФ в Україні.

«Метою є поглиблення практичного та дружнього співробітництва з арміями країн-учасниць, підвищення рівня стратегічної взаємодії між сторонами-учасницями та посилення спроможності реагувати на різні загрози безпеці», – додали в китайському оборонному відомстві.

Військові навчання «Восток» пройдуть з 30 серпня по 5 вересня, участь у них також візьмуть Індія, Монголія, Таджикистан та Білорусь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 17 Серпня 2022 20:52
3,14раси!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus