USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Київське «Динамо» вийшло у чвертьфінал Кубка Співдружності

18 Січня 2010 09:59
Влучний удар Володимира Коваля вивів київське Динамо у 1/4 фіналу Кубка Співдружності.
Київське «Динамо» вийшло у чвертьфінал Кубка чемпіонів Співдружності країн СНД та Балтії. У другий ігровий день кияни перемогли талліннську «Левадію».
Кияни вирішили не відкладати вирішення поставленого завдання. Вже на 8-й хвилині нападник  Володимир Коваль пройшов по правому флангу і добре пробив з гострого кута. М\'яч потрапив у воротаря, а від його рук залетів у сітку, – пише ТСН.
Такий же маневр через кілька хвилин намагався виконати Шевчук, але цього разу воротар естонців не підвів. У наступному моменті Коваль віддав хороший пас на того ж Шевчука, Сергій намагався пробити у дотик, але під м\'яч підставився захисник. Словом, динамівці майже не дозволяли «Левадії» переходити на свою половину поля.
Після перерви «Левадія» активізувалася. Лейтан прорвався до воріт Рибки, але в останній момент Родіна в підкаті вибив м\'яч у нього з-під ніг. Незабаром динамівський захист не встежив за Гусєвим, він виходив один на один з Рибкою, але вирішив не зближуватися з воротарем, а пробив здалека неточно.
Перед фінальним свистком Морозенко з центру штрафного майданчика чудово пробив під поперечину, але його сильний удар воротар перевів на кутовий.
Таким чином, обмежившись одним забитим м\'ячем, «Динамо-2» здобуло свою другу перемогу на турнірі, а в матчі з МТТУ (Туркменістан), який відбудеться у вівторок, буде розіграно перше місце в групі С.
Після матчу Геннадій Литовченко поділився враженнями про гру: «Ми давно не виходили з групи на турнірі Кубок Співдружності, тому дуже раді, що цього року це вдалося зробити. Вчора я переглядав гру наших суперників по групі. Які висновки ми зробили, ви могли бачити самі. У першому таймі було все нормально, ми повністю знали, який у них буде склад, за винятком однієї або двох змін. Наша мета в останній грі групового турніру – щоб всі отримали ігрову практику. Оскільки ми добилися результату, будемо задіювати тих футболістів, які у перших двох іграх провели мало часу на полі».
Кубок Співдружності країн СНД і Балтії
Група C. 2 тур
«Левадія» - «Динамо-2» - 0:1 (0:0)
«Левадія»: Лепметс, Калімуллін, Морозов, Монес (Пурі, 46), Нахк, В. Гусєв, Папонов (Лейтан, 46), Саарелма , Подхолюзін, Теністе, Субботін
«Динамо-2»: Рибка, Допілка, Новак, Бутенін, Родіна, Люлька, Сахневич (Фароян, 90), Рибалка (Сухоцький, 68), Морозенко, Шевчук, Коваль (Малин, 90)
1:0 Володимир Коваль, 9.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus