USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Проект «Новоросія» закритий: у Путіна нічого не вийшло, - Нємцов

12 Жовтня 2014 12:04
Російський опозиціонер Борис Нємцов вважає, що відведенням 17 тисяч російських військових від кордону з Україною Володимир Путін показав, що проект "Новоросія" закритий, а сам російський президент не досяг жодної з поставлених цілей, - інформує Gazeta.ua з посиланням на сторінку Нємцова у Facebook.

Опозиціонер називає 9 цілей, які Путіну не вдалося реалізувати:

"1. Хотів прив'язати Україну до Росії, домогтися її входження до МС. Отримав протилежне, Україна обрала європейський вектор і ніколи не повернеться в орбіту впливу путінського.

2. Хотів домогтися нейтралітету України, зберегти її позаблоковий статус. Повний провал. Зараз вже ясно, що Україна щільно і надовго пов'язана з НАТО. Відбуваються спільні навчання Україна-НАТО, налагоджується військово-технічне співробітництво з Альянсом.

3. Хотів поваги з боку українського народу. Отримав ворога на довгі роки і Путін-х*йло.

4. Хотів Новоросію від Донецька до Одеси. Отримав меншу частину Донецької і Луганської областей.

5. Хотів коридор в Крим через Маріуполь. Отримав відсіч і окопи, які рили російські люди в Маріуполі, щоб не пропустити окупанта.

6. Хотів, щоб як в Криму, без єдиного пострілу, отримав 4000 убитих з тієї та іншої сторони.

7. Хотів, щоб економіка Росії не постраждала. Отримав втечу капіталу більше 100 мільярдів доларів, 40 рублів за долар (девальвація понад 20%) і двозначну інфляцію на продукти. А також повний застій в економіці без інвестицій та інновацій.

8. Хотів підтримки з боку імперців і націоналістів (типу Гіркіна і "Супутника і Погрому") - отримав крайнє з їх боку роздратування і титул зрадника.

9. Хотів залишитися визнаним у світовій політиці. Став ізгоєм. З Вісімки вигнали, нікуди не запрошують, вся братва під санкціями, ніхто, крім Луки і Назарбаєва спілкуватися не хоче. Та й ті підтримують єдність України і вимагають грошей. Особливо відзначився Олександр Григорович - отримав 3,5 мільярда доларів у рік з російського бюджету і повідомив при цьому, що Росію треба поділити між Монголією і Казахстаном.

10. Єдине що хотів і отримав, так це високий рейтинг, заснований на імперської істерики і цинічної брехні агітпропу. Але це не надовго. Скоро народ зрозуміє, що ціни збільшилися, а доходів немає. Звалити все на Обаму довго не вийде", - аналізує Борис Нємцов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Света Показати IP 12 Жовтня 2014 12:35
Шо то не покидает меня чуство, что он закрыт на время.
етнос Показати IP 12 Жовтня 2014 12:38
Хто в це вірить?! Яку ЦІНУ має заплатити за ЦЕ Україна? Так ПРОСТО не може бути.
Волиняка Показати IP 12 Жовтня 2014 14:00
Путін хотів прибити хохлів а виявилось що є ще українці які поляжуть але докажуть що Україна і українці є !!!!!!!
яяяяя до Волиняка Показати IP 12 Жовтня 2014 14:45
шо ти мелеш
муха до Волиняка Показати IP 13 Жовтня 2014 17:25
все тільки починається.далі буде
аяяй Показати IP 12 Жовтня 2014 14:50
Жители Антрацита вышли с протестом к зданию администрации,первые выстрели произошли в вверх,следующие будут в вас,так террористы наводят порядки,и так поддерживают режим террора и анархии в Новороссии,!!!!!! Очень жаль простых мтрных жителей,которые хотят жить в спокойной и мирной Украине!!!!!
ойойой до аяяй Показати IP 12 Жовтня 2014 15:27
Мнение жителей Дебальцево по поводу "гостящих" у них солдат сил АТО показывало украинское телевидение (Громадьске ТВ). А вот ты можешь привести подтверждение по поводу описываемого тобою протеста жителей Антрацита?
аяяй до ойойой Показати IP 12 Жовтня 2014 23:35
Там был мой брат
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2014 17:47
Нємцов блефує - тисячі загинувших українців, втрата Криму і частини Донбасу, руйнування на мільярди, сотні тисячі біженців, девальвація нацвалюти, дорожнеча, перспектива гнітюча, трагедії мільйонів. Такий підсумок для організаторів революції, що спровокувала Путінську агресію
((((( до Лучанин Показати IP 13 Жовтня 2014 10:54
Піз..ець повний! Тобто самі винні, що Путін агресор і пішов війною на нашу країну, бо яке маєте право робити революції, протестувати, вимагати чогось в своїй власній країні не подумавши, як на це зреагує президент сусідньої? Можна сказати коротко , а яке на х.й діло путіну до того що робиться у нас в країні? Виправдань його агресії не має ніяких
USA Показати IP 13 Жовтня 2014 03:51
коментар було видалено
Имя до USA Показати IP 13 Жовтня 2014 11:53
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus