USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Ламаємо стереотипи»: COMFORT LIFE – єдиний в Луцьку магазин, де можна придбати меблі з історією

23 Січня 2024 08:57
Коли йдеться про облаштування помешкання, офісу чи будь-якого закладу, перше, про що треба подбати, – меблі. Такі, щоб були якісними, довговічними, комфортними та створювали відповідну атмосферу. Удома – затишну, в офісі – ділову, а, наприклад, у кав’ярні – неповторну, таку, щоб запам’ятовувалася й спонукала повернутися сюди ще, в медзакладі – щоб пацієнти почувалися максимально зручно, очікуючи на прийом лікаря.

Нині на меблевому ринку пропозицій – до кольору до вибору. Однак, ніде правди діти, нерідко ціни на гарні та якісні меблі неабияк кусаються.

Утім віднедавна в Луцьку покупці мають чудову альтернативу. Компанія COMFORT LIFE пропонує величезний асортимент меблів з країн Європи – Данії, Норвегії та Швеції. І, що дуже важливо, – не за всі гроші світу!
Від ідеї – до перспективної справи

Не секрет, що будь-яка нова справа, надто в бізнесі, починається з ідеї. Так сталося і з COMFORT LIFE.
«Коли облаштовував свій перший офіс, у Данії запримітив дуже гарні меблі. Надумав привезти собі якогось гарного диванчика. Тим паче, що возити є чим, адже ми ще займаємося автомобілями, – розповідає засновник компанії Ігор Дригуля. – Вибрав собі симпатичні диванчики та офісне крісло. Коли вони приїхали, у мене їх, по суті, випросили, щоб продав, мовляв, ти ж собі ще привезеш. Потім я вже привозив цілі комплекти родичам, знайомим. А відтак подумав: є машини, є місце – чому б не привозити більше? Крім того, це ж нові робочі місця».
Так і почалася для пана Ігоря та його команди нова справа, яка з часом дістала назву COMFORT LIFE. І, варто зауважити, вона повністю себе виправдовує, адже ті меблі, які є в асортименті, – направду комфортні, якісні, стильні та відповідають запитам найвибагливіших покупців.
Нині COMFORT LIFE – це магазин, куди можна прийти і не лише подивитися, а й посидіти і навіть полежати на диванах та кріслах, аби випробувати їх на зручність та надійність. А ще – великий склад, де також можна обрати собі дивани, крісла, стільці й столи.
«Спочатку ми возили шкіряні меблі. А далі розширювали асортимент, тож з’явилися дивани та крісла у замшевій, велюровій, тканинній оббивці, – провадить пан Ігор. – Маємо офісні, садові меблі, а також для кав’ярень тощо. Коли в березні минулого року ми відкривали магазин, то був страх, що не знайдемо потрібної кількості меблів. Але вже за пів року зрозуміли, що самого магазину мало.
Тому й облаштували ще одну локацію на два поверхи – магазин-склад. Бо люди приїжджають і хочуть бачити товар та мати вибір. Тож врахувавши попит і вклавши гроші, ми досягли свого нинішнього рівня. Але на цьому не спиняємося і йдемо вперед. Зокрема вже привозили дуже функціональні якісні ліжка, на яких можна не тільки спати, а й працювати за комп’ютером, зручно дивитися телевізор тощо, адже у них регульовані і спинка, й інші частини.

Привозили крісла для людей з інвалідністю. Їх можна регулювати за допомогою пульта. Людина в такому кріслі пристебнута й може навіть перебувати в положенні напівстоячи. Це дуже зручно. У нас такі крісла забирають одразу».
Нині в асортименті магазину – кутові дивани, комплекти (диван-двійка + диван-трійка; диван-двійка/трійка + м’які крісла тощо), дивани-двійки, дивани-трійки, м’які крісла, крісла-реклайнери (неймовірно крутезна та практична модель крісел, що чудово підійдуть і для офісу, і для дому та підкорять ваше серце своєю зручністю завдяки функції регулювання спинки), офісні крісла, барні стільці, кухонні стільці, обідні столи, журнальні та кавові столики.
Також не зайве буде заглянути в COMFORT LIFE тим, хто чимало часу проводить за комп’ютером – тут вам неодмінно запропонують класне геймерське крісло за ціною, яка вас точно приємно здивує.
Більшість меблів – у шкіряній оббивці ( натуральна шкіра та екошкіра преміум-якості), проте є й меблі з м’якого велюру та нубуку.

Кольорова палітра також на будь-який смак: є базові відтінки, що чудово підійдуть під будь-який інтер’єр, але можна підібрати і меблі яскравих кольорів, які додадуть шарму вашому інтер’єру.
Пан Ігор додає: COMFORT LIFE постійно працює над розширенням асортименту. Дуже часто привозять не лише вживані, а й абсолютно нові меблі відомих європейських брендів. Утім термін «вживані» не надто й пасує тим меблям, які пропонують у магазині. Адже усі вони – у чудовому стані та пройшли ретельний огляд і хімчистку.
Окрім того, меблі, що їх продають у магазині, обирають не за картинками в інтернеті (адже не секрет, що часто очікування можуть не збігатися з реальністю). У COMFORT LIFE відшуковують меблі у крутому стані. У команді є люди, які спеціалізуються саме на цьому: одні підшуковують товар на аукціонах, інші їздять власне до тих людей, які продають, та оглядають меблі.
«Є українці, які вже понад десять років живуть у Данії, Норвегії та Швеції, вони з нами співпрацюють у цій царині. Тож наша перевага в тому, що ми не просто бачимо картинку (яка, нагадаємо, може не відповідати реальності), а дізнаємося про стан меблів, які збираємося купувати, так би мовити, з перших вуст», – пояснюють у COMFORT LIFE.
Асортимент – важливо. Та головне – команда однодумців

Ігор Дригуля зазначає: коли починаєш якусь справу, то найважливіше – зібрати команду, в якій усі дивитимуться не одне на одного, а в одному напрямку.
«Тут нам пощастило. Адже вдалося зібрати таку команду, яку сміливо можна назвати сім’єю. Ми дослухаємося одне до одного, радимося, іноді й сперечаємося, бо ж під час здорових суперечок і народжуються креативні рішення, – усміхається. – Моя команда – це люди, з якими хочеться рухатися вперед та розвиватися. Коли команда сильна й кожен компетентний на своєму місці – тоді неодмінно буде крутий результат».
Клієнтоорієнтованість – одна з візитівок COMFORT LIFE. Тут знають, як догодити кожному клієнту, вміють порадити та запропонують той товар, який підійде на всі сто відсотків.

«Ми не просто продаємо меблі, а стараємося творити таку своєрідну атмосферу дому, щоб клієнт не просто міг прийти подивитися на дивани та крісла, а й уявити, як вони вписалися б у його інтер’єр», – зазначають у магазині.
Крісло як у серіалі «Друзі» та вінтажні меблі з історією: чим дивує COMFORT LIFE

Перше, що у COMFORT LIFE приваблює потенційних покупців, – приємні ціни. Адже коли вартість шкіряного дивана на ринку складає від 50 тисяч гривень, тут його можна придбати орієнтовно за 10 тисяч. І він буде направду якісним, дуже часто – світового виробника. Зокрема тут можна знайти вінтажні меблі від світових виробників: HJORT Knudsen, BD, STRESSLESS, ITALSOFA, SKALMA, SICLA, Chesterfield.
Кутові дивани тут коштують від 14-15 до 25 тисяч гривень, шкіряні дивани на два місця – від 7,5 до 12 тисяч, дивани на три місця – від 12,5 до 20 тисяч, а кухонні дерев’яні та шкіряні стільці – від тисячі до трьох тисяч гривень.
COMFORT LIFE може похвалитися найбільшим в Україні асортиментом мегапопулярних крісел-реклайнерів. І коли на ринку таке крісло коштує від 20 тисяч гривень, то тут – від 5 до 15 тисяч. Мало того, по них приїжджають покупці з Києва, Львова, Одеси та інших міст.
«Наших клієнтів не лякає велика відстань, бо вони знають, що знайдуть у нас круті топові товари за класними цінами», – кажуть у магазині.

Тут розвіюють усталену думку про те, що шкіряні меблі – то лише для офісу.
«Ми ламаємо стереотипи. Адже доводимо, що шкіряні меблі дуже круто вписуються в інтер’єр дому. Допомагають нам в цьому, зокрема, інсталяції, які часто облаштовуємо, або продемонструвати, який вигляд матиме диван, стіл чи крісло в певному інтер’єрі», – пояснюють у COMFORT LIFE та додають: мають чимало фотовідгуків від вдячних клієнтів.
Із магазином працюють і дизайнери, адже тут є багато вінтажних меблів, які можуть додати родзинки інтер’єру.
«У нас є меблі, яким понад 60 років. Вони у дуже класному стані й разом з тим наділені тим особливим шармом, що притаманний саме вінтажним речам, – розповідають у COMFORT LIFE. – І зауважимо, що на вінтаж у нас не захмарні ціни».

У магазині зізнаються: чимало клієнтів неабияк подивовані, що вживані меблі можуть бути такими класними.

«Тут ми ламаємо ще один стереотип та доводимо, що вживане – не дорівнює неякісне та пошарпане, адже кожен предмет, який потрапляє на нашу вітрину, проходить ретельну перевірку», – запевняють у компанії.
Неабияк пишаються у COMFORT LIFE тим, що стали частинкою офісу сучасного українського Instagram-журналу September, який має офіс в самому серці Києва – у будівлі, де колись було одне з найбільших і найактивніших українських видавництв 1908-1920 років «Час».
«Нині у всьому світі в тренді – екосвідомість. І купуючи меблі у нас, ви робите внесок в екологію, бо, по-перше, шкіра й дерево не завдають шкоди довкіллю, як пластик, по-друге, це повторне використання ресурсу. І це дуже круто», – пояснюють у COMFORT LIFE.
Колекціонують у магазині й кумедні історії, якими охоче діляться.

«Якось до нас приїхав столик у формі пательні, що на ній смажать картоплю на багатті. Таке собі дизайнерське рішення. Щоправда, ми не одразу збагнули, що це – столик, – сміються дівчата-менеджерки. – А якось ми придбали в однієї жінки вінтажні крісла, яким 60 років. Вони стояли у неї вдома, і одне з них було просто ідеальне, а на іншому лишилася пляма від коктейлю. Жінка казала що ця пляма була нагадуванням їй про веселу юність, коли в домі збиралися на вечірки друзі. До слова, ця пляма не злякала клієнтів і вони придбали крісла в свій бар у Львові».
А ще сюди варто заглянути шанувальникам американського серіалу «Друзі»: у магазині їм можуть запропонувати крісло, як дві краплі води схоже на те легендарне з фільму.

«Звісно, ми не кажемо, що це саме те крісло. Це IKEA Malung 1990 року. Але якщо хочете відтворити антураж з «Друзів», то вам точно до нас», – кажуть у магазині меблів.
А загалом, додають у COMFORT LIFE, кожен предмет тут – не лише з історією, а й з душею, адже зберігає чимало секретів, щасливих і тривожних історій своїх попередніх власників.
Одне слово, якщо бачите у вітрині шкіряний диван чи фантастичне вінтажне крісло – не поспішайте проходити повз, може, ця річ чекала саме на вас? Завітайте у COMFORT LIFE – ціни вас тут точно не «вкусять». Крім того, у компанії розширюють сферу послуг і можуть привезти вам на замовлення з-за кордону будь-яку побутову техніку.
Магазин COMFORT LIFE розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Рівненська, 25/Д , ЖК Атлант, в’їзд №2 ( між церквою та чебуречною).

ГРАФІК РОБОТИ:

ПН – ПТ – 10:00 – 18:00

СБ – 10:00 – 16:00

НД – 10:00 – 16:00

Обідня перерва – 13:00 – 14:00.

Склад знайдете за адресою: м. Луцьк, вул. Підгаєцька, 26/А, бокс №6 (територія компанії АВТОЛАЙФ + / ВолиньКисень).

ГРАФІК РОБОТИ :

ПН – ПТ – 09:00 – 19:00

СБ – 09:00 – 15:00

НД – вихідний.

Оксана ГОЛОВІЙ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА та з архіву COMFORT LIFE
*реклама
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Володимир Показати IP 23 Січня 2024 09:10
Меблі з історією, одяг з історією, їжа з кінцем історії - ми вже близько до Європи)
ЗМІ Показати IP 23 Січня 2024 11:35
Магазин непотрібних речей. Тим паче, сьогодні, в таку важку днину.
Катерина до ЗМІ Показати IP 23 Січня 2024 16:01
Класний магазин , купували собі у вітальню тут комплект диванів рік тому . Чудова альтернатива новим шкіряним диванам за космічні ціни , а стан супер ! До того ж відкрився магазин під час війни та надає робочі місця людям . Також команда волонтерить для наших ЗСУ . Будьмо добрішими та єднаймося в такий складний час !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus