USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Lamborghini від тест-драйву згорів дотла. ВІДЕО

17 Квітня 2012 17:39
Майбутній власник спортивного автомобіля Lamborghini Aventador отримав від тест-драйву більше, ніж розраховував: машина, в якій він їхав, несподівано загорілася. Пожежні гасили вже залишки автівки.
Повідомляє ТСН з посиланням на The Daily Mail
Чоловік, імʼя якого не називають, але про якого кажуть «інтернет-мільйонер», в Південній Каліфорнії вирішив випробувати родстер вартістю понад 376 тисяч доларів. Коли він їхав по шосе 73, у моторному відсіку авто раптово спалахнув вогонь. Водій встиг зупинити родстер на узбіччі дороги і вибратися з машини раніше, ніж її охопив вогонь.
При цьому він розсудливо припаркував авто так, щоб пожежа не перекинулася на суху траву навколо траси. Полумʼя було дуже сильним, і коли пожежні прибули, вони гасили вже «залишки металу».
Однак водія, схоже, інцидент не збентежив: він з посмішкою фотографувався на тлі залишків машини, коли її загасили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vigilante Показати IP 18 Квітня 2012 00:24
А чому власника повинен бентежити цей інцидент? Страховка все покриє абсолютно, а представники Ламборджині привселюдно попросять вибачення і на колінах будуть повзати, щоб не подавав на них в суд. Там вам не тут.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus