USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Латвія передасть Україні ще партію автомобілів, конфіскованих у п’яних водіїв

4 Квітня 2024 10:28
Латвія безкоштовно передасть Україні ще 12 автомобілів, які було конфісковано у жителів країни за п’яне водіння.

Про це повідомляє LSM із посиланням на рішення уряду Латвії.

«Автомобілі призначаються для військової адміністрації міста Генічеськ Херсонської області, армійських частин Міноборони, Харківського центру допомоги Valkiva, ради селища Китайгород, комунального некомерційного підприємства «Львівське територіальне медичне товариство», а також медичного Інституту Національної академії медичних наук України», – йдеться в повідомленні.

Минулого року Латвія передала Україні понад 270 автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіїв, на загальну суму близько 1 млн євро.

Раніше уряд Латвії затвердив новий пакет комплексної допомоги Україні на 9,6 млн євро. До нього увійшли 5,3 млн євро на відбудову та 4,3 млн євро на підтримку Збройних сил України через Європейський фонд миру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Квітня 2024 11:23
чого в нас не конфіскують?
Роман Показати IP 4 Квітня 2024 11:41
Чому в Латвії це можна реалізувати, а в нас ні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus