USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Латвія відсьогодні закрила свої кордони для несуттєвих поїздок

11 Лютого 2021 10:21
З 11 по 25 лютого заборонений в’їзд до Латвії з несуттєвих причин з усіх країн ЄС, ЄЕЗ, Швейцарії та Великої Британії.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Delfi.

Поправки до розпорядження про запровадження надзвичайного стану, які набули чинності у четвер, передбачають, що в’їзд до Латвії буде дозволено тільки за невідкладних і важливих причин, якими вважаються робота, навчання, возз’єднання сім’ї, лікування, транзит або супровід неповнолітніх, повернення на постійне місце проживання або відвідування похорону.

Поправки передбачають також, що тимчасово не будуть здійснюватися міжнародні пасажирські перевезення через аеропорти, порти і на автобусах з Великої Британії, Ірландії, Португалії та в ці країни, оскільки там висока поширеність нових штамів Covid-19.

З дозволу міністра сполучення можливо здійснювати пасажирські перевезення, але не більше п’яти пасажирів, приватним повітряним транспортом і бізнес-рейсами, нерегулярні пасажирські перевезення транзитом, спеціально організовані перевезення працівників для доставки до місця роботи, спеціально організовані перевезення спортсменів для участі в змаганнях за кордоном і в міжнародних змаганнях в Латвії.

Люди з Covid-19 також можуть повернутися в Латвію по суші, але тільки на приватному транспорті.

Крім того, існує ймовірність продовження цих обмежень більше ніж на два тижні, але це буде залежати від епідеміологічної ситуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus