USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Учителі, продавці, перукарі: в Латвії вводять регулярне COVID-тестування

19 Лютого 2021 07:00
У Латвії уряд введе систему регулярного тестування ряду працівників, які постійно в контакті з великою кількістю людей. На це виділять 83 мільйони євро.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Регулярне тестування на коронавірус будуть проходити працівники народного господарства, вчителі, працівники громадського транспорту, галузі краси, торгівлі та інші групи.

Виділені кошти підуть на поліпшення системи тестування загалом. Приміром, розширять виїзне тестування і залученість в це сімейних лікарів, можливість здати аналіз на вихідних.

Ще частину грошей відправлять на краще відстеження мутацій коронавірусу та обмін інформацією між установами.

Раніше повідомлялося, що продовольчо-ветеринарна служба Латвії (ПВС) отримала інформацію про те, що в країні знайшли собаку з антитілами до коронавірусу. Собаку вирішили перевірити її власники після того, як самі перехворіли на COVID-19.

Також, тиждень тому уряд Латвії скасував дію комендантської години на вихідних. Замість цього буде посилена робота поліції щодо запобігання масових зібрань людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus