USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лави СНУ поповнилися 3 тисячами студентів

7 Вересня 2018 17:07
Цьогоріч Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки поповнився трьома тисячами студентів. Найбільший виш Волині продовжує тримати планку першості. Доказом чого стала посвята у студенти, що відбулася в Луцьку 7 вересня.

Про це повідомляє t1.ua.

Спочатку першокурсники, викладачі, представники Міністерства освіти і науки, батьки, представники духовенства та інші гості свята зібралися під стінами головного корпусу СНУ, а звідти після освячення першокурсників вирушили урочистою ходою на університетський стадіон.

Відкриваючи урочистість, ректор СНУ Ігор Коцан мовою цифр розповів про досягнення університету. Він, зокрема, зазначив, що нині освіту у виші здобувають майже 11 тисяч студентів. Вони опановують понад 90 спеціальностей, вісім із яких відкрили саме цього року. А щодо перспективи розвитку, то Ігор Коцан вірить: у майбутньому у Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки прийдуть здобувати освіту 50 тисяч студентів.

Цього навчального року лави вишу поповнилися на майже три тисячі студентів. На здобуття освіти зі ступенем «бакалавр» було зараховано майже 1 700 вступників, а ще майже 1 200 здобудуть освітній ступінь «магістр».

Закінчилася посвята у студенти запусканням у небо синьо-жовтих кульок та знайомленням першокурсників із їхніми факультетами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
дідо Показати IP 7 Вересня 2018 18:04
варшавка чекає на своїх працівників.
ще не зовсім свідоми до дідо Показати IP 7 Вересня 2018 19:03
Інколи й дідо розумну думку висловлює.
Анонім до дідо Показати IP 12 Вересня 2018 16:39
Не переживайте вашу роботу не заберуть
експерт Показати IP 7 Вересня 2018 18:26
Підтримую. Базари будуть мати кваліфіковане поповнення. І польську полуницю буде кому збирати, і курники чистити. А в Луцьку? В одному з кафе Луцька бармен і дві офіціантки з дипломами цього вишу. А прибиральниця - агроном-селекціонер. Слава Україні!!!
Анонім до експерт Показати IP 7 Вересня 2018 19:35
Головна подія в їхньому житті вже сталася,сотні лучан чекали в заторах,душились в маршрутках поки те стадо пройде по перекритій дорозі,це не забутнє враження,але хтось з них звик корів по дорозі вести,а хтось відчув справжнє задоволення від такої ходи,плювати на людей,які їхали на роботу,головне ці "студенти" йшли і який бовдур їм це дозволяє робити
Андрій до Анонім Показати IP 8 Вересня 2018 18:03
сьогодні вихідний і день міста, тому мало хто на роботу спішив. А традиція відкривати рік ходою - класна. Мені подобається. Є в житті щось вище, ніж сидіти і скиглити. Успішні студенти точно знайдуть роботу в Україні. було б бажання.
Лучанка до Андрій Показати IP 10 Вересня 2018 13:06
Хода була 7 числа -день робочий! Чи ви по п"ятницях не працюєте?
Анонім до Анонім Показати IP 12 Вересня 2018 16:46
Це зайняло близько 10 хвилин. Для першокурсників ця подія є особливою і буває раз в житті. Багато хто був в захваті від ходи. І це не стадо, як ви кажете, а студенти. Майте повагу до людей
Анонім до експерт Показати IP 12 Вересня 2018 16:41
Не всі з дипломами працюють прибиральниками і офіціантами. Хто хоче той досягає своєї мети.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus