USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лави Луцького прикордонного загону поповнилися 13-ма лейтенантами. ФОТО

30 Липня 2009 16:43
Сьогодні, 30 липня, в управлінні Луцького прикордонного загону Держприкордонслужби України відбулись урочисті заходи з нагоди представлення особовому складу прикордонного загону офіцерів-випускників Академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Отож, як повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону, лави стражів кордону краю поповнили 13 молодих офіцерів, серед яких є один волинянин. До речі, серед «новоприбулих» – дві представниці прекрасної статі. Під час представлення особовому складу загону коротко розповіли про біографію кожного з них та на які посади вони призначені.

 
Начальник Луцького прикордонного загону полковник Олександр Рибак привітав лейтенантів із вибором професії, яка, як він зазначив, завжди буде високо цінуватися в українському суспільстві. Керівник побажав їм офіцерського успіху та кар’єрного зростання у Державній прикордонній службі України. Начальник загону зазначив: він переконаний у провідній ролі молодого покоління у процесах формування Державної прикордонній службі України як правоохоронного органу спеціального призначення.

 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Липня 2009 17:44
А сколько стоило поступление в это престижное учебное заведение? А назначение на западную границу? Кто-нибудь знает расценки?
Анонім Показати IP 30 Липня 2009 21:46
Ребята пришли бабло отбить за поступление и разнарядку. Главное, чтобы не стрелялись, как в Любешове.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus