USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Лазаренко судитиметься із двома українськими ЗМІ

16 Лютого 2010 17:02
Павло Лазаренко через суд вимагає спростування від газет «КоммерсантЪ-Украина» і «Сегодня», а гроші за моральні збитки має намір віддати на благодійність.
Сьогодні судове повідомлення отримав «КоммерсантЪ», про що у своєму блозі написав заступник головного редактора видання Валерій Калниш.
Як розповів ТК пан Калниш, Павло Лазаренко вимагає визнання недостовірною інформації про його причетність до вбивства дніпропетровського бізнесмена В\'ячеслава Брагінського, озвученої підприємцем Геннадієм Корбаном і поширеної 15 жовтня 2009 року газетами «КоммерсантЪ» у матеріалі «В убийстве обнаружили злой умысел» і «Сегодня» в матеріалі «Бизнесмена заказал Лазаренко?».
Відповідачами є Геннадій Корбан, редакція «Коммерсанта» і її журналісти Валерій Кучерук та Олена Геда, а також редакція «Сегодня» і її журналіст Ольга Негодова.
Павло Лазаренко вимагає стягти з Геннадія Корбана 170 тисяч гривень морального відшкодування, які має намір направити «в один з дитячих будинків Дніпропетровщини». Від редакцій він вимагає опублікувати спростування недостовірної інформації.
8 лютого суддя Солом\'янського районного суду міста Києва Ірина Завгородня відкрила провадження у справі про захист честі й гідності та відшкодування моральної шкоди за позовом Павла Лазаренка. Попереднє судове засідання призначене на 1 березня.
Головний редактор «Сегодня» Ігор Гужва сказав ТК, що його редакція поки не отримувала судового повідомлення про позов Павла Лазаренка. Проте, щойно отримавши, він буде готовий його прокоментувати – передає Телекритика.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus